2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045236 بازدید | 684439 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزيزم توضيح دادم براي دوستمون كه چطوري از مرخصي استعلاجي استفاده كردم ، من عملا تا آخر امسال ٤ س ...

سلام مامان سبحان. نی نی کوچولوی جدید مبارک😍😍😍😍 

مجازی خیلی بده بخدا صد برابر آموزش حضوری کار داره و اذیت میشه آدم. منکه این چند وقت که بخاطر انتقال مدرسه نرفتم کلا روزا درگیر آموزش مجازی بودم.بخاطر همین فشار زیاد و خستگی خیلی زیادش میخوام مرخصی بگیرم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
چون یکی از پزشکای رویان‌هم خیلی راحت بهم پیشنهاد اهدایی داد.فکر کردم شاید اونجا رفتین.

نمبدونم شما اهدایی گرفتی؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
سلام عزیزم کجا رفتی مگه؟؟  بقیه آزمایش های هورمونی چه طور بودن؟؟

آزمایشامو پارسال داده بودم که خوب بود. حالا بزار پیداشون کنم ببینم. ابن سینا. اصلا به آزمایش و اینا توجه نکرد چون پانکچر قبلیم ضعیف بود مستقیم گفت اهدایی

اينفوليك مواد اصليش مثل اوابوست هستش ديگه ، اوابوست  يكم كيوتن و ويتامين E هم داره ولي مقدارش ك ...

ای و کیوتن هم نوشته البته.

عزیزم ذخیره من ۴دهم هست اما هنوز پانکچر میکنم این موضوع رو برای خودتون میگن که زودتر جواب بگیری نه ...

منم میخوام دوباره پانکچر کنم فقط همسرمم ضعیفه . 

سللم خانوما اینجا کیا سرکلاڗ شدن؟ تو چه هفته ای سرویکستون چند بود؟؟ من دیروز سونو شدم سرویکسم خیلی گ ...

نگران نباش زنداداش منم ماه سوم سرکلاژ کرد. الان کوچولوهاش ۶ ماهشونه شیطون و تو دل برو

ممنون‌عزیزدلم انشالله‌شماهم‌‌به‌زودی‌مامان‌آقامحمدگل‌میشی

الهی من فدای قلب پاکت بشم عزیز دلم....چه دعای قشنگی کردی برام......ایشالله که خدا حاجت دلت رو بده

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام عزیزم شما خوبی؟  باید زنگ بزنه 1490 راهنماییش میکنن که بر اساس کشت دارو رو عوض کنه  ...

الحمدلله عزیزم خوبم...دستت درد نکنه با زحمتات اجرت با امام ..زمان.....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم دوست من عفونت اداری داشت ماه سوم هم بود دکترش سفکسیم داده بود گفته بود تو بارداری سیف هست

فدات بشم گلم خیلی ممنون

قرصه عزیزم روزی ۴ تا باید بخورم

به شما یه امپول عضلانی هم دادن؟ که بگن نصفشو بزنید؟ اسمشو یادم نی تو مایه های دکاپپو یه همچین اسمی من گیر نیاوردم ایرانیش بود ولی خارجیش نبود حالاباز باید بعد کارم برم بگردم

در اندک من تویی فراوان یارب..