2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
سلام کسی میدونه چجور از دکتر عارفی وقت بگیرم زنگ زدم مطب ،گفتن آخر آبان زنگ بزن وقت بگیر .برم مطب بی ...

سلام عزیزم بهشون ایمیل بزن بگو شرایطتو و اینکه وقت مطب می خوای، خودش جواب میده. ایمیل تو سایتشون هست

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برای انتقال تغییر از کوتاه به بلند خیلی مهم نیست  میتونی پیشنهاد prp, هیسترو و خراش رحم ...

ممنونم گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من کادر بیمارستانم خیر سرم.بیمارستانمون گفت برا آی وی اف حتی همه ماههارو استعلاجی میدن.منم به پزشکم ...

سلام عزیزم،،  تو شرایط کرونا یه بخشنامه تو اداره ما اومد که افراد با بیماری خاص و باردارا میتونن دورکاری بگیرن بعضی از همکارامون از این بخشنامه استفاده کردن و سوری اسمشون برای دورکاری رد شد ولی وقتی من خواستم از این بخشنامه استفاده کنم رئیس قسمتمون اجازه نداد گفت حجم کار زیاده باید بیای!!!!  از طرفی هم با مسیول مرخصی های قسمت نیروانسانی صحبت کردم گفتن میتونی هرچقدر خواستی استعلاجی بیاری و ما حقوقتو میبندیم مرخصی میفرستیم بیمه اونا هم میفرستن کمیسیون هرچقدر که تایید نشد از مرخصی های زایمانت کم میشه!!!!!  البته  تو تمام این موارد من نمیخواستم حرفی از آی وی اف به میون بیاد چون نامه دست صدنفر تو اداره میچرخه و تو سیستمی خیلی ها دسترسی پیدا میکنن و من به عنوان یه باردار معمولی اقدام کردم.

زینبی جون من تا الان تو بهداشت محل زندگیمون پرونده درست نکردم برای بارداری دور وریام فکر میکنن طبیعی باردارشدم هی میگن پس کی میری پرونده درست کنی حالا من موندم چکار کنم دوست ندارم کسی بدونه ای وی اف کردم اگه برم باید بگم ای وی اف؟

@زینبی_بابا    

خانوما خواهش میکنم کمکم کنین
دارم استرادیول مصرف میکنم
سه شنبه هفته اینده انشالله انتقال دارم
دیشب با همسرم بحثم شد
امروز به شدت تخمدانم درد میکنه و ببخشید ترشحات قرمز رنگ داشتم
چیکار کنم؟
خطرناکه؟

دوستان من فردا آزمایش دارم برام دعا کنید ❤️

به امید خدا که با دل شاد برمیگردی😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
زینبی جون من تا الان تو بهداشت محل زندگیمون پرونده درست نکردم برای بارداری دور وریام فکر میکنن طبیعی ...

نه عزیزم به اونا ربطی نداره چجوری باردار شدی مگه میخوان برات چیکار کنن ماها فرقی با بارداری طبیعی نداریم که، بعدشم بهداشتا فقط ماما دارن ولی ما تحت نظر متخصص هستیم اون پرونده بهداشت فقط بعدا برای واکسن نی نی به کار میاد منم گذاشتم آخر سر برم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منم ۳۹ سالمه از ۱۱ تا جنین ۸تاش مشکل داشتن نگفت باید چیکار کنی ؟ کجا میکرو کردی ؟ چجوری فهمید دکتر ...

من پیش دکتر پاکروش میکرو کردم

جنین شناس زیره میکروسکوپ تخمک رو بررسی میکنه.اینجا جنین شناس یه برگه میده که گزارشی از وضعیت تخمک و اسپرم و جنین ها توش نوشته.این موضوع رو توش نوشته بود.

دکتر نصر درست میگن با افزایش سن تخمک نقص کروموزومی پیدا میکنه در نتیجه جنین هایی که تشکیل میشن هم نقص کروموزومی دارن.

راستش خودم هم تنوز نمیدونم چیکار میشه کرد فعلا دکتر برام آزمایش هورمون رشد نوشته.

اگر با دارو حل نشه و نتونم تخمک سالم داشته باشم باید اهدایی بگیرم

نه عزیزم به اونا ربطی نداره چجوری باردار شدی مگه میخوان برات چیکار کنن ماها فرقی با بارداری طبیعی ند ...

شادن جان اصلا نمیخواد بری دوران بارداریت وقتی تحت نظر متخصص هستی انشاله روز 3 بعد از زایمانت کوچولو رو ببری غربالگری کف پا برای تیروئید با شناسنامش براتون تشکیل پرونده میدن ...بعدش روز 15 و 40 میرید خودتون هم برید چون هم مکمل میدن هم مراقبت بعد از زایمان انجام میدن و 2 ماهگی که واکسن داره ..

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین