2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045185 بازدید | 684433 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب تلفن عطاری رو میشه بدین ؟

اره عزیزم موبایلش دارم برات میفرستم یه پسر جوونیه خیلیییی معطلی داره یکم آدم دورسرمیگردونه میخواد ببینه چقدرصبرداری کدوم شهری شما؟

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
عزیزم 😢😢😢😢خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔  تیتر دادی؟ چند بود جوابش؟

ممنونم گلم.

آره گلم کمتر از یک دهم

0.100>

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم چند سالتونه...؟چن بار زالو درمانی کردین؟یعنی چند تا زالو گراشتین؟رو تخمکاتون گزاشتین؟من پارسال ...

دوبار به فاصله دوهفته هر طرفم دوتا قبلشم بادکش کردن،۴۰ سالمه،البته همسرم گهگاه معجونم خودن و براشون نخودآب درست میکردم

سلام. بله دادم. برای منم ظهر حاضر میشه و منم حس میکنم منفیه. دیگه تا یار که را خواهد و میلش به چه ب ...

عزیزم چی شد؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
گفتن آماده نیست. آزمایشگاه از این داغون تر ندیدم

🤕🤕🤕🤕🤕

یعنی چی؟از صبح تا حالا واسه یه آزمایش؟

الهی بمیرم برات چه استرسی داری

عزیزم یه سوال دیگه

من این دفعه سیکل انتقالم لانگ بود.بگم این دفعه کوتاه باشه؟

قبول میکنن؟

@زینبی_بابا      

ارمایشگاه ارامش تو سعادت اباد هم با من همین کارو کرد. من قبل از ۷ صبح ازمایش رو دادم ساعت ۴ و نیم پنج بهم جواب دادن. خیلی حس بدیه ولی ایشالا خوش خبری

@پروانه22     سلام پروانه جون نمیدونم هنوز میای اینجا یا نه امیدوارم حالت خوب شده باشه ...

سلام گلم.ممنون به یادم بودی. نمیتونم از این تاپیک دست بردارم هروقت بیام نی نی سایت اول به اینجا سر میزنم اخه خبر باردارشدن دوستان چشم انتظار خوشحالم میکنه.من هم خوبم یه چند وقتی کارم فقط گریه  وغصه خوردن بود ولی دیدم خدا کلی نعمت بهم داده که من اصلا نمیبینم فقط زوم کردم رو نداشتن بچه و دارم زندگیم و رابطم با همسرم رو با دست های خودم نابود میکنم تصمیم گرفتم با کمک خدای بزرگ دیگه به بچه فکر نکنم شاد باشم واز زندگی ۲نفره لذت ببرم.ان شاالله این انتظار برای شما و همه ی دوستان خیلی زود تموم بشه وصاحب فرزندانی سالم و صالح بشید.

نگفتن کی حاضر میشه؟