2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست

اگه خاطرتون باشه دوستم که خودشون ماما هستن پلی کیستیک بودن و زالو درمانی کردن همون ماه باردار شدن به منم گفتن زاولو درمانی کنم خودم و همسرم دوبار زاولو درمانی کردیم و من ماه دوم باردار شدم البته نمیتونم صدر درصد بگم علتش این بوده ،چون دکتر نصر گفته بودن احتمال باردارشدنم با میکرو وطبیعی هرکدوم ده درصده و دکتر ارولوژ به همسرم دارو داد سرعت اسپرمش بالا بره

عزيزم اين بيشتر شبيه مولتي ويتامين هست ، خوبه بخوريد چون سلنيوم و ويتامين Eو D خوبه براي تقويت تخمك ...

ال کارنتین با الارژنین فرق داره اونو دارم میخورم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای اهوازی کسی هست بخواد بره تو سیکل و سینافکت لازم داشته باشه؟ من یدونه‌پلمپ دارم که برا انتقال دومیم خریده بودم و بخاطر حساسیت شدیدم فقط ۴ یا ۵ روز استفاده کردم بعد برام قطعش کردن . دو تا داشتم یه دونه ش کاملا پلمپ هست . اگه میخواد براش بیارم اهواز. فردا یا چهار شنبه داریم میایم اهواز. هزینه هم نمیخوام فقط در مقابل برای نی نیم دعا کنه صحیح و سالم بغلش بگیرم . اگه کسی خواست بهم اطلاع بده

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ال کارنتین با الارژنین فرق داره اونو دارم میخورم

فرق داره ال ارژنين خونرساني به رحم و تخمدان را زياد ميكنه 

اين مكمل هايي كه گفتم بهت همونايي هست كه به مامان سوفي تو امريكا هم دادن و ما دو نفر مصرف كرديم و نتيجه شو ديديم 

من البته تو سرچ انگليسي در گوگل پيدا كردم اين ليست را ولي به ايشون كلينيك ناباروري توصيه كرده 

از باردار های گروه کسی معلم هست؟  مامان سبحان هنوز گروه میاد؟ من نیاز به مشاوره یه همکار دارم ...

عزیزم روز انتقال پزشک بهت دو هفته استعلاجی میده یعنی بگو که بده . بعدش همسرت میره امور اداری اداره نامه معرفی به کمیسیون پزشکی میگیره و میبره درمانگاه فرهنگیان تحویل میده تا بره تو کمیسیون . بی شک موافقت میشه و در بعضی مواقع هم نیازی به کمیسیون نیست پزشک معتمد درمانگاه خودش تائید میکنه بعد از تائیدش میبرید اداره و براتون دو هفته مرخصی استعلاجی رد میکنن . اصلا نگران نباش مرخصی استعلاجی هیچ منعی نداره 

عزیزم داروی گیاهی چی استفاده کردین برای جهش؟

خود عطاری یه سری چیز قاطی کرده بودپودر بود نمیشد تشخیص بدی چیه چندتاش خودش گفت ولی اسمای عجیب قریبی داشتن گفت هرشب یه قاشقش با دوتا قاشق شیره انگور قاطی کنه بخوره جالب بود وقتی آزمایش دکتردید خوشحال شد که جهش اینقدرفته بالا ولی خوب بقیه فاکتورا تغییری نکرد

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
بتام عددش خوب بود ازمایش اول٨۵٠ ازمایش دوم ٢٣٧۵ نمیدونم چرا اینجوری شد😞

🤚من

انوکسارو قطع میکنم خوب میشم . شروع میکنم دوباره شروع میشه . با روح و روانم بازی میکنه . هماتوم هم دارم نگرانم از قطع انوکسا

عزیزم روز انتقال پزشک بهت دو هفته استعلاجی میده یعنی بگو که بده . بعدش همسرت میره امور اداری اداره ن ...

والا رویان که نمیده . البته من اون دو هفته رو گذروندم خدا رو شکر و با مدیرمون هم صحبت کرده بودم قرار شد این دوهفته نرم مدرسه و مجازی تدریس کنم البته اداره هم در جریان بود. واسه الان که مثبت شدم میخواستم . دیگه شوهرم رفت اداره پرسید گفتن یه نامه از متخصص بیار دو ماه دوماه مرخصی بگیر. تدریس مجازی هم نمیخواد .بخاطر شرایطتون راحت موافقت میشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
والا رویان که نمیده . البته من اون دو هفته رو گذروندم خدا رو شکر و با مدیرمون هم صحبت کرده بودم قرار ...

خداروشکر که مثبت شدید . مبارکه . نگران نباش دوماه از پزشکتون مرخصی بگیر فقط بگو پر و پیمون بنویسه . مثلا چندبار آی وی اف و تهدید به سقط و ... با مدارک ببر تحویل بده صد در صد موافقت میکنن . تا ۴ ماه از درمانگاه میتونی بگیری بیشتر از ۴ ماه باید بری کمیسیون علوم پزشکی . اونا هم تائید میکنن معمولا خصوصا تو شرایط فعلی

مرسی‌عزیزم‌انشالله‌دعام‌کن‌‌واقعانی‌دیگ‌ته‌خطم من‌کلا‌۸جنین‌داشتم ۳تاانتقال‌دادم‌منفی‌شد ۵تاهم‌فر ...

چشم حتما دعات میکنم عزیزم....فدات شم پنج تا که خیلی خوبه ....میتونی دوبار انتقال بدی...ایشالله که دفعه اول مثبت میشه...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه ها من روز هشتمه انتقالمه دردای پری یهو میاد بعدترشحات شیری رنگ دارم اعصابم خورده

کی تجربش داشته 😢

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
خود عطاری یه سری چیز قاطی کرده بودپودر بود نمیشد تشخیص بدی چیه چندتاش خودش گفت ولی اسمای عجیب قریبی ...

خوب تلفن عطاری رو میشه بدین ؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اگه خاطرتون باشه دوستم که خودشون ماما هستن پلی کیستیک بودن و زالو درمانی کردن همون ماه باردار شدن به ...

عزیزم چند سالتونه...؟چن بار زالو درمانی کردین؟یعنی چند تا زالو گراشتین؟رو تخمکاتون گزاشتین؟من پارسال دوستم گفت بزاد ترسیدم نزاشتم