2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
نه. گفت ۳

چقد طولش میدن.کاش میرفتی یه آزمایشگاه دیگه.

ان شاالله مثبته حداقل امروز یه خبر خوب بشنوم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چقد طولش میدن.کاش میرفتی یه آزمایشگاه دیگه. ان شاالله مثبته حداقل امروز یه خبر خوب بشنوم

نمیدونستم اینجوری اند😑

چی بگم. یعنی میشه بعد ۳-۴سال انتظار و سختی کشیدن و حرف شنیدن مامان شده باشم؟!😔

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونستم اینجوری اند😑 چی بگم. یعنی میشه بعد ۳-۴سال انتظار و سختی کشیدن و حرف شنیدن مامان شده باشم ...

ان شاالله شدی.

ان شاالله خدا یکی از فرشته هاشو بهت داده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قربونت زینب جان لطف داری..آره عزیزم تا چندروزپیش آسپیرین میخوردم ولی بخاطرلک بینی قطعش کردم بنظرت با ...

ببین گلم هر وقت آسپرين مصرف کنی تا 10 روز بعدش خون تو ادرار هست 

اما اگر درد پهلو داشتی یه سونو از کلیه هات انجام بده تا خیالت راحت بشه 

منم خون تو ادرار داشتم ولی چون درد کلیه نبود سونو نرفتم 

لکه بینی هم تا هفته 12 ممکنه باشه، اگر هماتوم باشه بعدش هم شاید باشه حتی

اول از همه اصلا نترس. من ده روز بعد از جواب ازمایشم رفتم دستشویی لکه قرمز اومد رو دستمال. قرمز بودا. ...

عزیززز دلم مرسسییی که تجربه هاتو برام به اشتراک گذاشتی خداروشکر که نی نیت چیزیش نشد انشاا... که برامنم هیچی نیس  توکل ب خدا از صبح با پیام های بچه ها این تاپینگ بهتر شدم 

سلام بچه ها من پانکجر شدم....بعد که پری شدم رفتم سونو دکتر بهم  ال دی رو تا 21 روز داد و روز 1 ...

سلام عزیزم به سلامتی 

بله اینا داروهای سیکل بلند انتقال هست گلم، و باعث میشه حالت یائسگی بهت القا بشه صورت موقت، چرا؟ برای استراحت رحم و تخمدان، تا داروهای انتقال بهتر اثر کنن و سیکلت دست دکتر کنترل بشه

من انتقال جنینم دومرحله ای بود پنج شنبه  که میشد روز ۱۴ انتقال جنین دوروزه ام و روز ۱۱ انتقال ج ...

عزیزم جنین ها رو و چند روزه بودنشون رو بی خیال، رشدش عالیه عزیزم 😍 😍 😍 😍 

منم بتا اولم 500 بود، دومی 1700

فرمول محاسبه سن بارداری برای شما چون انتقال های متفاوت داشتی فرق داره و نمیشه سن جنین رو حساب کرد، اینجوریه:

روزهای انتقال + 14 و جواب تقسیم بر 7

از باردار های گروه کسی معلم هست؟  مامان سبحان هنوز گروه میاد؟ من نیاز به مشاوره یه همکار دارم ...

عزیزم اگر لک داری استعلاجی بگیر گلم و اینکه من جای شما بودم به خاطر کرونا نمی‌رفتم یا مرخصی بدون حقوق بگیر

مامان سبحان راحت بهش استعلاجی میدادن و بارداری هاش هم اغلب به فصل تابستون می‌خورد، اگر درست خاطرم باشه

@مامان_سبحان7      

عزیزم جنین ها رو و چند روزه بودنشون رو بی خیال، رشدش عالیه عزیزم 😍 😍 😍 😍  منم بتا اولم 500 ...

سلام زینبی جون

من نهم مهر انتقال داشتم هفته پیش ازمایشم مثبت شد

بخاطر لکه بینی مرکز گفت انوکسا رو قطع کن هر وقت تموم شد لکه بینی بزن

منم دیروز ظهر دیدم دو سه روزه لک ندیدم انوکسا زدم

غروب لکه بینی شروع شد و شب شدید شد همراه با دل درد و کمردرد

و دفع چند تا لخته😔

بنظرت سقط کردم؟ خیلی ناامید شدم

سلام زینبی جون من نهم مهر انتقال داشتم هفته پیش ازمایشم مثبت شد بخاطر لکه بینی مرکز گفت انوکسا رو ...

بتام عددش خوب بود ازمایش اول٨۵٠

ازمایش دوم ٢٣٧۵

نمیدونم چرا اینجوری شد😞

سلام زینبی جون من نهم مهر انتقال داشتم هفته پیش ازمایشم مثبت شد بخاطر لکه بینی مرکز گفت انوکسا رو ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 😍 😍 😍 😍 مامان شدنت مبارک باشه 

نه گلم سقط کجا بود 

فعلا انوکسا نزن، یه سونو هم برای اینکه حالت خوش بشه برو🥰🥰🥰🥰

آنا جون هم مثل شما بود الان دخترش فکر کنم پیش دبستانی باشه 

سلام دوستان. تو رو خدا اگه راهکاری برا یبوست دارید به من بگید. من واقعا کلافه ام. دیگه نمیدونم چی کا ...

سلام عریزم خوبی؟

بارداری؟

روزی سه بار هر بار یه قاشق لاکسی ژل با یه لیوان آب بحور.