2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست

@زینبی_بابا    

ببخشیدگلم امروز مدام مزاحمت میشم من امروزظهر درحد یک ساعت دل درد کمردردشدیدگرفتم رفتم بیمارستان فقط آزمایش ادراردادم توی ادرارم یک درصد خون بود وگفتن شایدسنگ یاشن داری وسفالکسین بهم دادن ..بهشون گفتم سونوویاصدای قلبی چیزی برام انجام نمیدین گفتن نه روزتعطیله وراست میگفتن..بعد دردم مثل درد پریود شدید بود ..بهشون گفتم اگه دوباره اومدسراغم چکارکنم گفتم ما دارو بیشتر ازاین واسه جلوگیری ازسقط نمیدیم داروهامم دوتاشیاف ۱۲ساعته پروژسترون هست واسترادیول..حالانمیدونم این دردشدیدپریودی بود یاازکلیه..خیلی بد بود لک بینیم هم الان چندروزه الهی شکربهترشده ازاین درد میترسم دوباره سراغم بیاد ازدرد زیاد توکمرم میسوخت ومیریخت زیر دلم وای بد بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من شنیدم مرکز مام خیلی به هم ریخته شده و دکتر اصلا خودش نیست دیگه.درسته؟

دکتر نصر خودش ویزیت نمیکنه به خاطر کرونا.ولی تخمک کشی و انتقالهارو انجام میده.مهمش ایناست دیگه.ویزیت رو دکترای دیگه مثل دکتر علیرضایی که دکتر منه و دکتر ونبوی و لاهوتی و ...انجام میده که همشون جز دکترهای خوب و باتجربه هست.

دکتر نصر خودش ویزیت نمیکنه به خاطر کرونا.ولی تخمک کشی و انتقالهارو انجام میده.مهمش ایناست دیگه.ویزیت ...

اهان ...مرسی فدات شم توکل به خدا...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
مرکز مام دکتر نصر دکترم هست. نه عزیزم بار هشتمم بود و البته بار دوم با دکتر نصر که مثبت شد خداروشکر

خداروشکر واقعا خدا حفظشون کنه براتون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مرکز مام دکتر نصر دکترم هست. نه عزیزم بار هشتمم بود و البته بار دوم با دکتر نصر که مثبت شد خداروشکر

انشالله به سلامتي بچه ها تو در اغوش بگيري 

ميگم شش بار قبلي با عارفي انتقال دادي؟ 

كسي پيش سهيلا انصاري پور انتقال نداده؟ تو ابن سينا بالاترين امار مثبت را داره با ٦٠ درصد 

فدات گلم ایشالا شمام ب زودی نینی بیاد تو دلت،من از چهارم پری شروع کردم دارو ها هم پنج انگشت،تخم هویچ ...

ممنون عزیزم اتفاقاامروز دوم پریودمه میتونم فردا بخرمو استفادشون کنم

ولی من پلی کیستیک دارن همسرم واریکوسل و تو سیکل انتقال جنینم که سری قبل کنسلش کردن چون آندومتر رحمم نازکه و بادارو بالانرف

بنظرت ایناجواب میدن؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سه تابچه ام دخترن البته دوتادختردارم الان سومی روناخاسته باردارشدم ووقتی شوهرم فهمیدکه دختره مجبورم ...

کاش خدا یکی از دخترهارو نصیب ما کنه 

چجوری میتونن اینقد وقیحانه رفتارکنن

عزیزم خودتو بازیچه بی لطفی هاشون نکن

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ممنون عزیزم مثل پانکچر که دو سه ساعت نگه میدارن بعد مرخص میکنن گفتم تسه هم همینجوریه؟ یعنی یه اتاق ...

اتاق نمیگیرید تو ریکاوری هست بعدم میره خونه

عمل همسر من دو ساعت بعد از من بود

من رفتم خونه، بعد از دو ساعت هم اون اومد خونه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من با یه بار پانکچر پدرم درومد ماشاالله به توان شما. ان شاالله اینبار دوتا نی نی تپل به دلت بچسبن و ...

مرسی عزیزم ، شما هم همینطور انشالله💕

تو ۱۰ ماه ، ۴ بار پانکچر کردم پدرم درومد واقعا

کاش باردار باشم 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

دوستای گلم بیاید بگید از کدوم داروخونه گونال خریدید؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻