2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045285 بازدید | 684449 پست
سلام عزیزم پیش نصر میری؟  تحویل که میگیرن توضیح میدن 🤔اما انگار داروها همه یکی نیست تو چ ...

پیش نصرمیرم من فقط براتعین جنسبت میرم سه تابچه دارم گفت بروپیش دکارزنان اونم وقتی فهمیدکه تعین جنسیت هست خیلی بدش اومدوگفت کیست داری من ماه پیش سونوبودم کیست نداشتم گفتم من قبل سونونرفتم ادرارموخالی کنم اماگوش ندادگفت فعلابروکیست که حل شدبیامن میخاستم ازاین ماه واررسیکل بشم بخدامنکه عاشق دواودکترواین همه سختی نیستم امامحبورم یه شرلیطی توزندگیم هست که محبورم تعین جنسیت کنم خیلی ناراحتم

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
دوتا آزمایشگاه مختلف عزیزم نه دارویی مصرف نکردم خب الان کدوم آزمایشگاه درسته عزیزم؟

من نمیدونم گلم ،ولی میگن مراکز ناباروری معتبرن ،انشالله که برای شما همون دومی درست باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیش نصرمیرم من فقط براتعین جنسبت میرم سه تابچه دارم گفت بروپیش دکارزنان اونم وقتی فهمیدکه تعین جنسیت ...

متوجه نشدم الان دکتر زنان غیر نصر میری؟ خیلی هم راه این کار سخت نیست من قبلا فکر میکردم خیلی سخته اما الان نه .

کیست اگه دارید که باید عقب بندازید تا از بین بره منم داشتم ۲ ماه عقب افتاد کیست ممکنه هر ماه بیاد 

من امروز از موعدم ده روز زود تر پریود شدم اشکال نداره الان برای ذخیزه تخمدان و بعدش برای عکس رنگی بر ...

تازه میخوام برم تو سیکل

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
سلاااام. به به مبااارکه. ان شاالله به سلامتی در آغوش بگیریش. منم روز ۱۳ ام. فردا ان شاالله آزمایش ...

من نه فقط کمر درد داشتم و سینه هام سفت هنوزم ک هنوزه کمر درد دارم من ۷ روز از آزمایش ک دادم الان میگذره ولی هنوز کمر درد دارم عزیزم اره روز ۱۳ بی بی گداشتم مثبت بود انشاا... برای شماهم مثبت بشه

پس شما خداروشکر مشکل نداشتید من تنبلی تخمدان دارم و همسرم جهش اسپرم ۱

اره مشکل نداشتیم ولی ۴ ی۵ سال منتظر بودیم،منم سر بچه اولم تنبلی تخمدان داشتم رفتم پیش دکتر اشرف معینی با چن جلسه خدا امیر علی بهمون داد😍🙏ایشالا ک ب زودی مامانشی عزیزم پیش دکتر معینی برو کارش حرف نداره

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
مبارک باشه عزیزم. آره خدا رو شکر با سومین انتقال و آخرین جنینام مثبت شدم. من تازه اول راهم پنج شنبه ...

پس خیلی خیلی بهت تبریک میگم عزیزم    

ان شاالله جواب این آزمایشتم خوب باشه.

خدایا شکرت  
متوجه نشدم الان دکتر زنان غیر نصر میری؟ خیلی هم راه این کار سخت نیست من قبلا فکر میکردم خیلی سخته ام ...

من اصفهانم دکترنصراصفهان که جنین شناس هست رومیگم دکترزنان اولیاپناه میرم میکن دکترکلانتری واحمدی برایرتعین جنسیت کارنمیکنن 

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
پیش نصرمیرم من فقط براتعین جنسبت میرم سه تابچه دارم گفت بروپیش دکارزنان اونم وقتی فهمیدکه تعین جنسیت ...

چرا ناراحتی عزیزم ما باید برایه رسیدن به چیزی که میخوایم تلاشمونو بکنیم ولی بعضی وقتهابرنامه هامون سره یه چیزه کوچیک مثل کیست یا مثله من که سابقه نداشته دو روز زودتر پری بشم شدم و این ماهم سیکلم کنسل شد اگه ناراحت نمیشی میشه بپرسم سه تا بچت چین سزارینی یا طبیعی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
بسلامتی گل قشنگم منم ده ساله منتظرم و کلی دوا درمون کردم چ داروگیاهیی استفاده کردی ب منم بگو 

فدات گلم ایشالا شمام ب زودی نینی بیاد تو دلت،من از چهارم پری شروع کردم دارو ها هم پنج انگشت،تخم هویچ،رازیانه،عرق بومادران و دوسین همون عسل و سیاه دونه،البته ب نظرم داروی اصلیم،همون پنج انگشت بود،از چهارم پری صبحها ی قاشق تخم هویچ دم میکردم میخوردم،ظهرا عرق بومادران و رازیانه نصف استکان،عصرها عسل و سیاه دونه ک عسل و سیاه دونه رو ب همسر مم میدادم میخورد،و شبا هم ی قاشق غذاخوری پنج انگشت دم میکردم و ی لیوان پر میخوردم خیییلی تلخ بود ولی باید تحمل کر  مزشو،و از هشتم پری تا ۲۰ پری یک شب در میان نزدیکی داشتم بعد هر نزدیکی ۳ ی ۴ ساعت استراحت میکردم 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍