2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
اگر باشه بهت میگن  اما برای سیکل بعد به نظرم آزمایش کاریوتایپ بده و پروتکل تحریک تخمدان هم بای ...

آزمایش کاریوتایپ دادم 

تو کروموزوم ۱ یک نسخش بلند تره(1qh+)که دکتر ژنتیک گفت چیز مهمی نیست و ممکنه خیلی ها داشته باشن و اهمیتی نداره

سلام دوستان عزيز. ظهرتون بخير. ميشه لطفا راهنماييم كنيد. من روز ٥ انتقالم. از روز ٤ بعضي وقتها ترشح ...

عزیزم ممکنه بخاطر لانه گزینی باشه چون زمانش همین روزهای ۴-۸ هست

بلاست بودند جنینهاتون؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای گلم بیاید بگید از کدوم داروخونه گونال خریدید؟ تهران یا اصفهان

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام پیاماتون میخونم انشاالله به حق امشب که اولین شب ماه ربیع الاول همتون به زودی مامان بشین

منم هفت روز انتقال دادم خیلی بی قرارم

چندروزه فقط گریه میکنم 

نمیدونم چی میشه 😢

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
سلام پیاماتون میخونم انشاالله به حق امشب که اولین شب ماه ربیع الاول همتون به زودی مامان بشین منم هف ...

ممنون از دعات❤

انشالله هفته دیگه آزمایشت مثبت میشه👶👶 

الان داخل پروفایلت خوندم شرایط شوهرت مثل شوهر من وخیم بوده... عمل واریکوسل انجام داد؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون از دعات❤ انشالله هفته دیگه آزمایشت مثبت میشه👶👶  الان داخل پروفایلت خوندم شرایط شوهرت ...

قبل ازدواج بله ولی اززمانی که به مشکل برا بچه دارشدن برخوردیم رفتیم دنبال درمان دکترگفت نیازبه عمل نیس دیگه 

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
عزیزم ممکنه بخاطر لانه گزینی باشه چون زمانش همین روزهای ۴-۸ هست بلاست بودند جنینهاتون؟

جنين هام سه روزه بودن كه فريز شدن ولي دكترم گفتن كه از فريز در مياريم و ميذاريم رشد كنن تا ٤ يا ٥ روزه انتقال بديم. روز انتقال ديگه نگفتن چند روزه اس. ولي ديروز خيلي سمت چپ تخمدانم درد ميكرد. امروز درد ندارم ولي ترشح قهوه اي قطع نشده. سينه هامم درد ميكنه.مرسي كه جوابمو دادي عزيزم❤️❤️❤️❤️❤️

انشالله به سلامتي بچه ها تو در اغوش بگيري  ميگم شش بار قبلي با عارفي انتقال دادي؟  كسي پ ...

مرسی عزیزم ممنون نه من سه بار خارج از ایران انجام دادم که منفی شد. بعد اومدم ایران پیش دکتر عارفی سه بار دیگه با عارفی منفی شد. بماند که چه کارهای اضافه و چه خرجهای بیخودی برام درست کرد و در آخر هم جواب درستی بهم نداد. بعد اومدم دکتر نصر که خدا روشکر انتقال دوم مثبت شدم

عزیزم دکترت دانشیار دانشکده علوم پزشکی همدانِ و کارش رو بلدِ انشالله به زودی مامان میشی

توکل به خدا ان شاالله دل همه منتظرا شاد بشه خدای بزرگ دست منم بگیر فقط این دوجنین رو دارم دیگه هم نمیتونم پانکچر کنم