2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمدونم قربونت زیبنبی بابا ی فرمول دیگ گفت ک تخرش همه تقسیم بر ۷ شد..جنینا ۵ روزه و ۴ روزه بودن

جنینهای من اگر مونده باشن الان دقیقا ۲۸روزشون میشه😢

قربووونشون برم😭 کاش باشن

شوهرم امروز بهم گفت برات بی بی چک بگیرم گفتم نه. ترسیدم باز بزنم منفی بشه😔

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام دوست جونیا خداروهزااااار مرتبه شکر انگار کم کم همه دارن مامان میشن ایشالا نی نی هاتونو سالم ب ...

اشتباه میکنی عزیزم، خیلی ها با dfi بالا با میکرو به نتیجه رسیدن

Dfi به راحتی پایین نمیاد ولی با میکرو میشه با همون هم باردار شد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام دوستان خوبید؟؟ چقد خوشحال شدم بچه ها مثبتید ایشالا مثبتی ه همه 😍 من امروز رفتم سونو خداروشکر دکتر گفت رشد کرده فولیکولا و هر دو طرف ۱۲ تا اینحدودا ۱۵ ۱۶ بود کوچیکاشو حساب نکرد. گفت سه شنبه پانکچر

یه سوالی الان من که دفعه اولمه به نظرتون بهش بگم هیسترو و هچینگ کنه برام؟؟؟ چون ماماش امروز فت اگه هیسترو بخوای میفته ماه دیگه منم تحمل صبر کردن ندارم دلم میخواد زودتر انجام بدم به نظرتون چیکار کنم؟ اندومتر و همهچیمم اوکی بود

روزهای انتظارت از انتقال تا امروز که ۱۳روز میشه. از ۱۰مهر تا ۱۴مهر

اهان ممنون  پس نزدیک ۵ هفته ام😍

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
جنینهای من اگر مونده باشن الان دقیقا ۲۸روزشون میشه😢 قربووونشون برم😭 کاش باشن شوهرم امروز بهم ...

انشاالله ک هستن و  خوش خبری...بیبی دیگ نذار خیلی مسخرس 

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
اشتباه میکنی عزیزم، خیلی ها با dfi بالا با میکرو به نتیجه رسیدن Dfi به راحتی پایین نمیاد ولی با میک ...

آره 

منم فقط منتظر dfiنیستم 

چون باید ازشیراز برم تهران برای میکرو ...بخاطر یسری مشکلات وکرونا همسرم باهام همراهی نمیکنه 

وگرنه بالاخره dfiیه طوری میشد دیگه...توکل میکردم 

جنینهای من اگر مونده باشن الان دقیقا ۲۸روزشون میشه😢 قربووونشون برم😭 کاش باشن شوهرم امروز بهم ...

حالا من میگم بگیر شوهرم میگه نه حالا مجبورش کردم دوتا مدیکور بگیره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اهان ممنون  پس نزدیک ۵ هفته ام😍

اره عزیزم همون با پریود حساب کن با فرمولی که زینب جون داد3 روز کمتره فقط انشاله سونو رفتی دیگه باسنوت حساب کن کی میری برای ساک حاملگی

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
از بین هفته های 16 تا 24 معمولا شروع میشه  اما جدیدا گفته میشه اگر تغذیه خوب و کامل دارین همون ...

زینب جون به من از اول قرص اهن وکلسیم داد چون اهنم۲۵ بود واستخوان مچم درد میکنه مولتی وامگا۳ از ۱۵ به بعد میخورم به نظر شما مولتی بخورم راستش۷ کیلو اضافه وزن پیدا کردم تو۵ماه رفتم

حالا من میگم بگیر شوهرم میگه نه حالا مجبورش کردم دوتا مدیکور بگیره

بگو بگیره راستش من تحمل نکردم زدم 1 ساعت پیش فردا صبحم میزنم اگه پررنگ تر شد میرم ازمایش دیگه طاقت ندارم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
اخییییی عزیزم.....عین جوجه که از تخم میاد بیرون☺☺😍😍😍

دقیقا😍😍🐥 انشالله همین دفعه قسمتت بشه👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه شوهرم الیگو اسپرمی شدید هست. یعنی اینقد شدید بود که فقط هفت یا هشت دونه اسپرم داست . ولی مرداد ما ...

چ خوب خداروشکر ک وضعیت همسرت بهتر شد. شوهر منم شدیده ولی با هیچی متوسط نشد.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام ..عزیزم وظیفه جنین شناس هست ...مرکزی که من انجام دادم کلینیک امید اصلا از من نپرسید هچینگ میخوا ...

بله منم متوجه شدم مراکز خوب و متعهد خودشون انجام میدن. حالا منم حتما گوش زد میکنم.