2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست
یه دوره ای هم کلا آزو شده بود. بعد از عمل واریکوسل به مدت یک سال کلا صفر شده بود. یبار هم با تسه میک ...

ب رویان امیدوارتر شدم👍👍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
به سلامتی عزیزم ایشالا همه چی خوب پیش میره

فدات عزیزم😍😘😘 آمین

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله منم متوجه شدم مراکز خوب و متعهد خودشون انجام میدن. حالا منم حتما گوش زد میکنم.

الهی که اینبار نتیجه بگیری عزیزم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
ابن سينا  الونوا اورگالوتاران

مرکز خوبیه قطعا بهترینو برات انتخاب کرده

من خودم یه بار اصفهان انجام دادم برام سینال و هاش ام جی تجویز کرد

الان یکی از بچه ها رو تگ میکنم پیامتو ببینه

ابن سينا  الونوا اورگالوتاران

@زینبی_بابا    

سلام عزیزززززم بازم مزاحمت شدم

لطفا دوستمونو راهنمایی کن

الهی که اینبار نتیجه بگیری عزیزم

مرسی گلم😘😘😘 دعاکن برای همه مون

انشالله شما هم بسلامتی فارغ بشی، نی نی خوشگلتو زودتر ببینی😍😍😍👶

بگو بگیره راستش من تحمل نکردم زدم 1 ساعت پیش فردا صبحم میزنم اگه پررنگ تر شد میرم ازمایش دیگه طاقت ن ...

عزیزم فکر میکردم بارداری... الان بی بی چکتو دیدم. به به نی نی دار شدی مبارک باشه😍😍🎉🎉🎉

سلام عزیزم...مرسی که جواب دادی....خوب این ادنومیوسیز باعث اختلال در بارداری نمیشه؟به جز لک دیگه مشکل ...

من ادنومیوز داشتم از دکتر لاپاراسکوپ پرسیدم گفت یعنی رحمت بزرگ شده چون من علاوه بر اندومتریوز دردهای شدیدوقاعدگی سنگین  داشتم  دکتر گفت تنها راهش اینکه  اگه بچه نمیخوای رحمت در بیار  میخواستم اینکار را بکنم که یهو باردار شدم  فکر نمیکنم مانع بارداری باشه

عزیزم فکر میکردم بارداری... الان بی بی چکتو دیدم. به به نی نی دار شدی مبارک باشه😍😍🎉🎉🎉

دعات فشنگ بود چون دفعه قبل سقط شد بار دومه انتقالمه ...صبح باز میزنم اگه پررنگ بود میرم ازمایش نزدیک خونمون ازمایشگاه جمعه تا 12 ظهر هست...باور کن طپش قلب شدید گرفتم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

ممنونم دعا کن واقعی باشه نخوره تو ذوقم

مررررسی از دلداریت  آره میگم که از قافله جا موندم  بیشتر مقصر دکترهای شیراز هستم که زود ...

عزیزم تو این راه ببخشید نباید از رو برین.به منم یه دکتری تو سهرمون وقتی ازمایش اسپرم دید گفت بعضیا بدون بچه راحت زندگی میکنن الان خاله من ۷۰سالشه و بچه ندارن و راحت زندگی میکنن.مثلا میخاست به من امید بده ولی بعد اون من خیلییی ناامیدشدم ولی باز سعی میکردمبه خودم روحیه بدم

اره عزیزم همون با پریود حساب کن با فرمولی که زینب جون داد3 روز کمتره فقط انشاله سونو رفتی دیگه باسنو ...

اره..امروز زنگ زدم مرکز گفت ۱۰ روز دیگ برو مطب

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
مرکز خوبیه قطعا بهترینو برات انتخاب کرده من خودم یه بار اصفهان انجام دادم برام سینال و هاش ام جی تج ...

ممنونم 🌹

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….