2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
نمی دونم هر چی خدا بخواد به شوهرم گفتم برو مدیکور بگیر مثل اینکه نداشت ازین خودکاریا خارجی گرفت مارک ...

ببین بنظر منم برا جنین سه روزه روز ۱۱ زوده. من جنینای مرحله دومم ۵ روزه هچینگ بودن روز ۱۱ که امروز بود بزور هاله انداخت اونم با بتای ۶۰۰.بزار همون روز ۱۶ یا ۱۴ برو آزمایش .ان شاالله بحق فاطمه زهرا مثبتی. 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درست میگن ،رویان اصلا به دی اف آی اعتقاد نداره

عزیزم دیروز رفتیم انجام دادیم. شستشو دادن و گفتن چندتا اسپرم نرمال و مناسبه میکرو باقی موند. فریز کردن. دکتر سجادی  دستور میکرو روگذاشت داخل پروندمون. و قید کرد اول نمونه فرش بده اگه اسپرمای نرمال کم بود همون روز پانکچر تسه بشه.

و بهمون گفت واسه مواقعی ک شانستون روز پانکچر صفر هست از فریز استفاده میشه ک گفت بعیده استفاده بشه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من ۵سال اونجا پرونده دارم ولی زنگ زدم میگن نه فعلا انجام نمیدن

نگران نباش قطعا انتقالت انجام میشه❤👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم تا ۱۴هفته همون اسید فولیک لازمه بعدش مولتی ویتامین و آهن و کلسیم و ویتامین د تجویز میشه 🥰

سلام لیانا جون خوبی؟ دختر گلت خوبه؟ چیزی نمونده چشمت به جمال نازنینش روشن شه. انشاءلله به سلامتی و شادی بغل بگیریش عزیزم. راستی من ویتامین د 1000 رو از روز اول دارم میخورم. منم از دکترم پرسیدم گفت 3 ماهه اول فقط فولیک اسید و ویتامین د. امیدوارم آمپول ونوفر رو بشه تو بارداری زد چون من قرص آهن اصلا بهم نمیسازه و بازم امیدوارم که کلسیم جوشان مجاز باشه تو بارداری بجای قرص کلسیم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ببین بنظر منم برا جنین سه روزه روز ۱۱ زوده. من جنینای مرحله دومم ۵ روزه هچینگ بودن روز ۱۱ که امروز ب ...

ممنونم گلم.دعا کن برام 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستان میشه کمک کنید . برای درمان هماتوم چه کنم ؟ اسپرین و انوکسا نمیتونم استفاده کنم چون خونریزی می ...

عزیزم جواب دادم گلی 

درمان نداره هماتوم فقط شیاف پروژسترون و اینکه فعالیت عادی داشته باشی 😉😉😉

بله گلم یعنی خفیف

فدات بشم گلی جون😘😘😘

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
میگم زینب جان ما از کی لازمه که مکمل و ویتامینم مصرف کنیم؟دکتر من هیچی بهم نداده.فقط اسید فولیک

از بین هفته های 16 تا 24 معمولا شروع میشه 

اما جدیدا گفته میشه اگر تغذیه خوب و کامل دارین همون فولیک اسید، کافيه 

از هفته 16 به بعد هم فقط آهن و کلسیم اضافه بشه بسه، چون مولتی ویتامین شدیدا چاقی میاره و ریسک افزایش فشار خون رو بالا میبره

عزیزم دیروز رفتیم انجام دادیم. شستشو دادن و گفتن چندتا اسپرم نرمال و مناسبه میکرو باقی موند. فریز کر ...

ببین ما هم شرایط شما رو داشتیم اسپرم شوهرم صفر بود تقریبا کلا هفت یا هشت دونه اسپرم بود که اونم مورفو و تحرک صفر بود. ما تو همون دوره ای که برامون میکرو ندشتن و رفتیم آزمایشات لازم رو بدیم برا شروع سیکل تا روز پانکچر که ۲۷ مهر بود شوهرم رژیم عذایی سبزیجات رو شروع کرد کلم بروکلی و گل کلم و هویج و کدو سبز و کدو تنبل و شلغم و لبو قارچ  به صورت بخار پز صبح و شب میخورد. سرخ کردنی رو خیلی محدود کردیم شووهرم وزن کم کرد.مرتب ورزش میکرد با آب خنک مرتب خودش رو میشست . زیتون هر روز میخورد. پیاز هم مرتب با غذا میخورد شلوار تنگ اصلا نپوشید .لباس خنک میپوشید . کپسول اورتومول فرتیل پلاس مصرف کرد.خدا رو شکر روز پانکچرم که قرار بود اگه تو نمونه اسپرم نداشت تسه بشه. تو نمونه ۵ میلیون اسپرم داشت با تحرک ۳ درصد و مورفو بین صفر و یک.دکتر شوهر منم سجادی بود

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت