2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
سلام ساراجان اتفاقا از صبح کلی منتظر خبر از شما هستم. احتمالا مثبتی ولی هنوز تو خونت هورمون کمه که ...

نمی دونم هر چی خدا بخواد به شوهرم گفتم برو مدیکور بگیر مثل اینکه نداشت ازین خودکاریا خارجی گرفت مارکشم من خودم تا حالا نشنیده بودم خط c که انداخت خیلی کمرنگ بود اعصابم خورد شد بیست تومن پولشو داده بود حالا هی به شوهرم میگم این چیه گرفتی بعدش زدم زیر گریه اون بیچاره هم دید من اینجوری میکنم چیزی نگفت چی بگم والا.به شدت درد پریودی دارم یه دفعه چنان میگیره میگم همین الانه که پریود شم بعد ول میکنه.

ان شاالله خدا ناامیدمون نکنه.تازه مامانم اومده بود آمپولمو بزنه هر چی تلاش کردم نشد گریم گرفت مامانمم بیچاره گریش گرفت دلم خیلی سوخت.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ظاهرا خودکاریها دقیق نیستن. دفعه بعد مارک مدیکور بگیر

نمی دونم چی بگم اینقد روحیم خراب شد گفتم دیگه بیبی نمی زنم بعد اعصابم خورد شد گفتم اینقد میزنم تا مثبت شه کلا رد دادم🤕

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مارک دیگه بگیر کی باید ازمایش بدی؟دوشنبه؟

این ازین خودکاریا بود ایندفعه اگه بخوام بزنم مدیکور میگیرم.

سه شنبه گلم.

شما بیبی نزدی؟

بتام شده ۶۱۱. بالاخره منم مامان شدم😍😍😍 با سومین انتقالم و آخرین جنینام

مبارکه گلم😍😍😍ان شاالله سالم بغلش کنی بالاخره امروز یه خبر خوب شنیدم

برای منم دعا کن

ممنونم دوستای گلم😍😍😍😍 دعا کنین تا آخرش برام خوب پیش بره و صحیح و سالم بغلش بگیرم.

من رویان انجام دادم. انگار مهر ماه برام خوش یمنه.پارسال تو همین ماه بود که در کمال ناباوری با اینکه تو سونوی اخر فقط ۶ تا فولی داشتم بعد از عمل مشخص شد ۱۶ تا تخمک داشتم که یازده تاش بالغ بودن. و از این یازده تا ۹ تا جنین دوروزه برام تشکیل شد.دوبار منفی شدم .دفعه سوم خدا خیر بده دکتر محیطی رو برام انتقال دو مرحله ای نوشت تو پروندم وگرنه اگه دکتر خودم بود همون روال دو انتقال قبلیم رو ادامه میداد.۵ تا جنین برام باقی مونده بود یکیش رو دوروزه انتقال داد از ۴ تای دیگه دوتاش بلاست هچینگ شدن و برام ۱۳ مهر انتقال دادن.این دفعه از اول اسپرین داشتم و ب کمپلکس .از روز اول بارداریم هم گفتن باید هپارین بزنم و زیر نظر متخصص پریناتال باشم.

امیدوارم همه اونایی که مثل من چشم انتظار هستن خیلی زود این حس خوب رو تجربه کنن. شما هم برام دعا کنین همه چی بخوبی پیش بره😍😍😍

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
این ازین خودکاریا بود ایندفعه اگه بخوام بزنم مدیکور میگیرم. سه شنبه گلم. شما بیبی نزدی؟

فردا میزنم ...من دوشنبه ازمایش دارم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
دوستان من امروز روز ۱۱ انتقال جنین سه روزه ام روز نه بیبی زدم بعد یه ساعت هاله انداخت.امروز بیبی چک ...

انشاءالله که بارداری گلم، به نظرم برای جنین سه روزه روز 11 هنوز زده، برات آیت الکرسی خوندم عزیزم، انشاءالله که با یه بتای مثبت بیای خوشحالمون کنی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
فردا میزنم ...من دوشنبه ازمایش دارم

ایشالا که مثبته عزیزم

انشاءالله که بارداری گلم، به نظرم برای جنین سه روزه روز 11 هنوز زده، برات آیت الکرسی خوندم عزی ...

ممنونم گلم لطف میکنی.

ان شاالله شما هم خیلی زود این حس خوب رو تجربه میکنی عزیزم

ممنونم گلم

خدا کمکمون کنه❤

میگم من مثل پریود کمر درد و دل درد دارم میترسم پریود شم

شما علایمی ندارین؟؟