2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن والا چیزی نگفتن ب شما گفتن؟اصلاچجوری میفهمن مشکل کجاست؟

من احتمالا مقاومت دارویی پیدا کردم احتمالا ... حالا قراره هیسترو بشم شاید دلیل دیگه ایی داشت

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
بتام شده ۶۱۱. بالاخره منم مامان شدم😍😍😍 با سومین انتقالم و آخرین جنینام

مبارکت باشه دخترخوب❤❤❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من الان روز دوم انتقالم ایشالله کخ نتیجه بگیرم اره تهران بیمارستان پارسیان

☺ایشالله گلم یرات دعا میکنم....شما هم دعا کرونا زود تموم شه ما هم شروع کنیم...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مبارگه گلم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

ای جونم مبارکه عزیزم ...انشاله صحیح و سالم بیان بغلت ...حتما یکشنبه هم تکرار کن تو همین ازمایشگاه

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

مبارکه دوست عزیز

خدارو شکر

کدوم مرکز رفتید شما؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

سلام دوستان عزیز کسی میدونه سیکل انتقال بلند جنین فریز چجوریه ؟ تا اینجاش که ال دی میدن بعد روز ۲۱ پریودی  یه آمپول میدن رو میدونم فقط نمیدونم در ادامه چیکار میکنن چه داروهای دیگه ای میدن ؟ کی انتقال میدن ؟ تو رو خدا هر کی میدونه بیاد توضیح بدونه لطفا🙏🙏

دوستان من امروز روز ۱۱ انتقال جنین سه روزه ام روز نه بیبی زدم بعد یه ساعت هاله انداخت.امروز بیبی چک ازین خودکاریا زدم منفی بود خیلی ناراحتم.😔😔😔برام دعا کنید

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

یعنی فقط خدا میدونه چقدر خوشحال شدم. عزیزم مبارکت باشه خیلی. انشاءلله جشن به دنیا اومدنش (ون)  رو بگیری عزیزم. با این حال نابت واسه همه دوستای منتظرمون دعا کن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
میگم زینب جان ما از کی لازمه که مکمل و ویتامینم مصرف کنیم؟دکتر من هیچی بهم نداده.فقط اسید فولیک

عزیزم تا ۱۴هفته همون اسید فولیک لازمه بعدش مولتی ویتامین و آهن و کلسیم و ویتامین د تجویز میشه 🥰

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان شدنت مبااااااااااارک 😍😍😍😍😍😍

خدارو شکر عزیزم قسمت همه منتظرا 

انشاالله این دوران رو به سلامتی و خوشی بگذرونی 👩‍❤️‍💋‍👩🌷❤️💙💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷