2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045150 بازدید | 684431 پست
اگر دهانه رحمت کج يا بالا نباشه ک بخاد دستکاري بشه خود پي ارپي درد نداره

فک نکنم مشکلی داشته باشه 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
تیارا جون که ایشالا وسطای آبان زایمانشه خداروشکر  شادن جونم خداروشکر مامان شده قسمت همه منتظرا ...

خدا رو شکر. انگار اونایی که اون موقع بودن با من همه باردار شدن.برا منم دعا کنین آزمایشم مثبت بشه و تا آخر همه چی به خوبی پیش بره

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم شاید دکترم میخواد آمپول یا دارویی اضافه کنه اگر ببینه بتا رفته بالا ولی راست میگی میدونم استرس ...

اینم حرفیه عزیزم

خب امروز زنگ بزن بپرس اگه دارونخاست بده دیرتر آز بده

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
خدا رو شکر. انگار اونایی که اون موقع بودن با من همه باردار شدن.برا منم دعا کنین آزمایشم مثبت بشه و ت ...

بله خداروشکر انشاالله همگی به آرزوهاشون برسن 

انشاالله شما هم آزمایشت رو میدی با یه بتای خوب میای تایپیک 

دکتر واسه کی آزمایش نوشته ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه درد انچنانی نداشت خیلی زود تموم شد هزینش حدودا ۷۵۰ اینا شد چون بار چهارم انتقال جنیم بود دکتر ...

بعدش مثبت شدی؟

آندومتر رحمت خوب بود؟چندبود؟

نه دیگه شما مثبت شدی خیالت راحت👌💪

سلام عزیزم خوبی؟بی بی نزدی امروز؟

من ازین خودکاریا زدم متاسفانه منفی بود.اون بیبی چکم فک کنم الکی هاله انداخت.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خوبی؟بی بی نزدی امروز؟ من ازین خودکاریا زدم متاسفانه منفی بود.اون بیبی چکم فک کنم الکی ه ...

سلام ساراجان

اتفاقا از صبح کلی منتظر خبر از شما هستم.

احتمالا مثبتی ولی هنوز تو خونت هورمون کمه که اینجوری نشون میده.

امروز یه دلارامی عکس بی بی چک گذاشت مثبت بود فکر کردم شمایی.

بی بی چه مارکی استفاده میکنی؟

من دیگه نزدم. همون یه بار منفی دیدم برا هفت پشتم بس بود

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام عزیزم خوبی؟بی بی نزدی امروز؟ من ازین خودکاریا زدم متاسفانه منفی بود.اون بیبی چکم فک کنم الکی ه ...

ظاهرا خودکاریها دقیق نیستن. دفعه بعد مارک مدیکور بگیر

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
خدا رو شکر. انگار اونایی که اون موقع بودن با من همه باردار شدن.برا منم دعا کنین آزمایشم مثبت بشه و ت ...

جواب ازمایشتو گرفتی بیا بهمون خبر بده

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

یه مارک دیگه بگیر کی باید ازمایش بدی؟دوشنبه؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
حالا در این حد مهم نیست، منظورم اینه بعضی اوقات به مادر میگن تحمل کن و دمیترون نخور و گشنگی بکش  ...

میگم زینب جان ما از کی لازمه که مکمل و ویتامینم مصرف کنیم؟دکتر من هیچی بهم نداده.فقط اسید فولیک

خدایا شکرت