2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
جانم عزیزم؟

سلام‌عزیزم

‌خوبی

نی‌نی‌خوبه

ببخش‌یه‌سوال‌داشتم‌ازت

من‌‌‌‌احتمال‌‌‌خیلی‌زیادماه‌بعدانتقال‌داشته‌باشم

میخاستم‌آسپرین‌شروع‌کنم

خاستم‌بدونم‌‌پریود‌هم‌شدیم‌بایدآسپرین‌بخوریم‌

باعث‌زیادشدن‌خونریزی‌‌یالکه‌بینی‌نمیشه؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام‌عزیزم ‌خوبی نی‌نی‌خوبه ببخش‌یه‌سوال‌داشتم‌ازت من‌‌‌‌احتمال‌‌‌خیلی‌زیادماه‌بعدانتقال‌داشته‌ب ...

ببخشیدمن جواب میدم نه عزیزم موردی نداره

من الان دوماهه دارم شبی یکی میخورم

ببخشیدمن جواب میدم نه عزیزم موردی نداره من الان دوماهه دارم شبی یکی میخورم

خواهش‌میکنم‌عزیزم

دوماه

چرااینقدرزودشروع‌کردین

دکترمن‌‌دیرشروع‌میکنه‌آسپرین

مثلا‌اون‌ماه‌‌که‌میخای‌انتقال‌بدی‌‌مینویسه‌برات

بعدازتموم‌شدن‌پریود‌بخوری‌تقریبا‌بعد۷یا۸‌روزانتقال‌میده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خواهش‌میکنم‌عزیزم دوماه چرااینقدرزودشروع‌کردین دکترمن‌‌دیرشروع‌میکنه‌آسپرین مثلا‌اون‌ماه‌‌که‌میخ ...

والا من یه انتقال منفی داشتم دکترم گفت به غیر از استرادیول وآنوکسا بقیه داروهاروادامه بده وپریود دوم بیا واسه انتقال

نه دیگه شما مثبت شدی خیالت راحت👌💪

نه بابا از کجا معلوم؟شاید کاذب باشه.در هر صورت من فردا بیبی میزنم ببینم چی میشه اگه که منفی باشه یعنی اون الکی بوده😔

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون عزیزم تو خوبی؟ دیگه چیزی به مامان شدن رسمیت و شروع استرس های متخلف نمونده ایشالله که به امید خ ...

نگران نباس گلم.ان شاالله زود قطع میشه به خودت استرس وارد نکن 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
والا من یه انتقال منفی داشتم دکترم گفت به غیر از استرادیول وآنوکسا بقیه داروهاروادامه بده وپریود دوم ...

منم‌یه‌انتقال‌منفی‌داشتم

این‌ماه‌هیستروکردم‌ومتاسفانه‌چسبندگی‌داشتم

دارم‌استرادیول‌مصرف‌میکنم..

شنیدم‌استرادیول‌هم‌غلظت‌خون‌میاره

موندم‌چه‌کنم‌شروع‌کنم‌به‌خوردن

والا من یه انتقال منفی داشتم دکترم گفت به غیر از استرادیول وآنوکسا بقیه داروهاروادامه بده وپریود دوم ...

توپریودی‌هم‌میخورید

خونریزی‌زیادنمیکنه؟؟

سینال میزنم تا الان هم ۳ تا اچ ام جی زدم فردا هم یه دونه دارم و ساعت ۱۲ هم گفته استروتاید بزنم . سین ...

آمپولات مثل مال خودمه، سینالت چرا انقدر کمه واحدش؟ 36 و 24 منظورت واحد آمپول سینالت هست؟برای من سینال 75 واحدی داده، دوتا 75 واحدی هر روز می زدم یعنی روزی 150 واحد می شد،این آمپولو تا روز 13 زدم، روز 14و15 هاش ام چی داده، در کنار اینا اورگالوتران یا همون ستروتاید خودتو هم می زنم، جمعه هم گفته آمپول آزادسازی بزن

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ایشالا عطاری معتبر میشناسید تهران؟ من چون نمیشناسم عطاری خوب

عزیزم من تهرانی نیستم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
الهی شکر منم الان هم شیاف دارم هم آمپول چون برای من یه ۲ هفته ایی بود که امپولمو قطع کرده بودن ولی ا ...

خداروشکر گلم خوب استراحت کن غذاهای مقوی بخور اون نیمرو هم خیلی عالیه بخور

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪