2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم. سونو رفتم خدارو شکر اوکی بود منتظر جواب آزمایشم عزیزم 😘😘

خداروشکر عزیزم 🥰

انشاالله به موقع و سالم نی نی رو بغل کنی 😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزمی .کی انتقال میدی؟؟ زیرنظرکدوم دکتری؟؟؟

قرار بود هیسترو سکوپی و خراش بدم آبان انتقال بدم با دکترکلانتر که زنگ زدم برا نوبت هیسترو گفتن فعلا انجام نمیدن. موندم چیکار کنم صبر کنم تا خود کلانتر هیسترو کنه یا برم مطب دکتری تا هیسترو کنه 

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
اره خیالتون از مرکز و دم دستگاهش راحت باشه.نه من هیچ کاری نکردم بار اولم مثبت شدم خداروشکر بادکتر عل ...

فدات یشم الهی....شما چن سالته گلم؟میگن دکتر نصر خیلی خوبه...شما خودت نخواستی دکتر نصر رو؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
دوستان چون من قرص اورژانسی ضد بارداری خوردم انتقالم دو هفته دیگه کنسل میشه ؟😔کسی تجربه نداشته 

عزیزم زنگ بزن مشاوره مامایی و دارویی مرکزی که تحت درمانی بپرس. اگه شماره نداری این شماره مرکز اصفهان داخلی ۲فک کنم۰۳۱۳۲۶۷۸۰۵۵جوابتو میدن

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
روزی چندتا میخوری چطور دکترت نداده

روزی‌یدونه‌استرادیول‌۲

استرادیول‌نصف‌شدباید‌داپستون‌‌هم‌بخورم

پریود‌شدم‌برم‌پیش‌دکی

به‌نظرت‌منم‌ازامروزبخورم

صبح‌خوبه‌بخورم‌یاشب

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام به روی ماهت عزیزم، آره باید پماد تتراسایکلین بزنه، بعضی ها الکل هم میزنن 

عزیزم خواهرم براش الکل هم میزد اما اون تاثیری که قطره چشم براش داشت و انگار نداشت...با قطره چشم زودتر جواب گرفت

ن عزیزم شما ۱ به ۱۶۵۰ هستش خداروشکر و من ۱ به ۷۰۰  برام دعا کن برم سلفری مشکلی نباشه

عزیزم انشالله مشکلی نیست این چند روز اخر صفر و دعا کن یه نذر برای سلامتی نی نی تون بکنین انشالله با خبرای خوب بیاین پیش مون

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه
عزیزم منم عین شما بودم سلفری دادم و خدا رو شکر پسرم سالم و وروجک روی پام خوابیده 😍 اینا یه جور کار ...

ازمایش شما چجوری بود؟ چقد طول کشید جوابتون اومد و هفته چندم ازمایش دادید؟ میدونید منو دکتر نترسوند من داشتم گریه میکردم بهم گفت اگه مشکلی بود من خودم اشکتو در میاوردم اما منشی احمقش که جوابو نگاه کرد گفت باید دوباره تکرار کنی اگه بد بود برو سقط کن وقتی اسم سقط اورد دنیا رو سرم اوار شد 

سلام عزیزم، شما خوبید نی نی خوبه؟  آخرین سونو من تو ۲۸ هفتگی بود که دکتر گفت وزنش خوبه، البته د ...

از کجا فهمیدی ؟ راستی دیگه سونو ندادیی درمورد وزن و تاریخ زایمانت چیزی نگفتن ؟

عزیزم انشالله مشکلی نیست این چند روز اخر صفر و دعا کن یه نذر برای سلامتی نی نی تون بکنین انشالله با ...

ممنون شما هم برام دعا کنید. الان محتاجم به دعای شما دوستان شاید همه بگن واسه بقیه هم اینجوری بوده و مشکلی نبوده اما من سنم کمه ۲۳ سالمه چرا ازمایش من اینجوری شد یعنی به خاطر سنم ریسک نزده 

همین منو میترسونه