2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
بچه ها کمک من عصری خونریزی کردم توی یه حجم زیاد به حدی که شلوار و لباس زیرم کثیف کثیف شد در حد پریود ...

خواهره منم دقیقا همینجوری بوده شیاف دادن بهش مامانمم با تخم مرغ محلی و شیره اصل انگور براش نیمرو درست کردو سره سه روز خونریزیش قطع شد و الان یه دختر ناز ۹ساله داره نگران نباش فقط اصلا کارای سنگین نکن و ازجات پانشو توالت فرنگی ام استفاده کن

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدا خیرت بده رها جون انشالله که برامنم درد نداشته باشه

اصلا نداره گلم خیلی حساسی یه نیم ساعت قبلش یه شیاف دیکلوفناک صد بگیر استفاده کن محاله اذیت شی

انشاالله باخبرای خوب میای گلم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
دوستان شبتون بخیر من امروز سونو داشتم روز ۸ سیکلم بود اما فولیکولام ۳ تا ۱۳ و ۴ ۵ تا ۱۲ اینحدودا داش ...

اصلا نگران نشو حتما رشد میکنه روغن سیاهدونه اصل بخر بمال به زیر شکمتو پلاستیک بزار روش کمکت میکنه

آره عزیزم امروز رفتم، دکتر گفت سایز تخمکت 18 و 16هست،برای فردا و پس فردا هم بهم hmg داد که سایز 16 ه ...

چه خوب، خدارو شکر، ان شاالله تخمکهای خوب و جنین‌های سالمی داشته باشی

ترلاجان خوبی؟ خونریزیت قطع شد؟

ممنون عزیزم تو خوبی؟ دیگه چیزی به مامان شدن رسمیت و شروع استرس های متخلف نمونده ایشالله که به امید خدا مثبت میشی. برای من هم قطع که نشده اما هم شیاف و هم آمپول پروژسترون دارم استفاده می کنم. الان مثل دیروز که خون تازه و قرمز باشه نیست خون سیاه شده. دعا کن زودتر قطع بشه

گلم منم روز 7 رفتم سونو هر دو تخمدانم سایز 13 داشتم، برای روز 8 که خوبه، مال من الان روز 14 سیکل هست ...

جدی؟ اخه دکتر گفت خیلی کم رشد کرده از پریروز که سونو بودم ۱ سانت بوده انتظار بیشتر داشت! 

پنجشنبه هم باید برم احتمالا اونموقع مینویسه 

ایشالله بار دوم انتقالت مامان میشی  منم دوبار انتقال منفی داشتم الان تو سیکل سومم

دیگه خودتو مادر بدون عزیزم.شک نکن

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘