2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست
عزیزم من فقط ۴۰ روز فرصت دارم برای مصرف dhea به نظرت تاثیر داره ؟تازه اگر پریودیم جلو نیفته

سلام عزيزم شما dhea رو خريديد ؟ ممكنه عكسشو واسم بفرستيد . دكتر واسم نوشته ولي هرجا ميرم ميگه نميدونيم چيه 😕و ندارن . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم خیلی تاثیر داره حتما مصرف کن منهم دفعه قبل و هم اینبار از یکماه قبل از شروع سیکل تا روز پ ...

عزيزم شما داروي dhea رو داريد عكسشو واسم بفرستيد؟ من هرجا ميرم داروخانه بگيرم نميدونن اصلا چيه با اينكه نسخه هم دارم. 

برای من بعد دو سه ساعتم هاله ننداخت. اتفاقا مارکش هم مثل شما بود. ممنون از دعاهای قشنگت. ان شاال ...

عزیزم ان شاالله خدا ناامیدمون نمیکنه شما هم واسه من دعا کن ان شاالله دعاهامون در حق هم مستجاب میشه ایشالا شما هم زود میای عکس بیبی چک مثبتتو میزاری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم به نطر من الکی بی بی هاله نمیندازه تو زودم گذاشتی حسم میگه مامانی روز ۹ بوده؟ جنینت چند ر ...

نمی دونم والا.ان شاالله خدا ناامیدم نکنه آره عزیزم روز نه

دو تا جنین سه روزه انتقال دادم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم من از دست همسرم صبح بی بی زدم یه خط خیلی محو افتاد ...میدونم برای hcg و اشتباهه البته 3 ر ...

عزیزم استرس نداشته باش ان شاالله مامان شدی بزار دو سه ریز دیگه اثر آمپول میره باز بزن ایشالا مثبته

مبارکه عزیزم 2 روز دیگه دوباره بزن

ممنونم گلم دعا کن کاذب نباشه دیشب سر نماز واسه شما و بهاره جان خیلی دعا کردم ایشالا هر سه تامون مثبت میشیم این روزای پراسترس یادمون میره

@زینبی_بابا     سلام عزیزم خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ ببین یه سوال؟ دکتر سونو داپلر کرد گفت یکی ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین با پیاده روی و خوراکی شریان جدید تولید نمیشه ولی همون انوکسا عالیه 

به نظرم پیش پریناتولوژیست بری دیگه کامل خیالت راحت میشه و حتی میتونی تا پایان بارداری زیر نظرش باشی 

دکتر فرزانه، حنطوش زاده، مشفقی رو میشناسم و میتونی پیششون بری

ولی فعالیت در حد معمول برات واجبه و اصلا و ابدا استراحت مطلق نکن، حتی کارهای خونه رو کامل انجام بده، فقط خودت رو خسته نکن اصلا، زیاد دولا راست نشو، نذار یبوست بشی، دستشویی فرنگی بری بهتره، جارو هم نزن

سیکل پانکچر یا انتقال من پانکچر کردم تموم شد

واسه من شروع سیکل پانکچر اندازه گرفتن

عزیزم‌تبریک میگم‌انشالله دوروز دیگه پررنگ تر میشه راستی سارا جان کدوم دکتر برات انتقال داد؟ واینکه ...

ممنونم گلم.دعا کن کاذب نباشه و واقعی باشه .دکتر قاضی

آره عزیزم من برج ۴ پانکچر شدم هایپر شدم 

سیکل انتقالم لانگ بود

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین با پیاده روی و خوراکی شریان جدید تولید نمیشه ولی همون انوکسا عالیه  به ...

عزیزم میشه ازمایش همسرمو یه نگا کنی دو تا پست پایین تره واسه تگ نمیشه

🌺 خدایا شکرت 🌺