2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045076 بازدید | 684424 پست
تو رویان هیچی درمورد پر بودن یا نبودن مثانه نمیگن من خودم از کارشناسشون پرسیدم گفت فرقی نداره،، &nbs ...

ممنون تیارا جان توکل بخدا

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ها میرندومریض نصر هستند الان حضورذهن ندارم ولی سوال کنی کی مام میره بچه هامیان جواب میدن

باشه فدات شم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

خانومای گل کیا مرکز مامام میرن یه سوال داشتم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام بچه ها  امروز بیبی چک مارک vivere گذاشتم بعد دیدم اصلا خط cنیفتاده ده دقیقه بعد خطcفقط یه ...

عزیزم‌تبریک میگم‌انشالله دوروز دیگه پررنگ تر میشه

راستی سارا جان کدوم دکتر برات انتقال داد؟

واینکه سیکل انتقالت لانگ بود؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
عزیزم الان دیگه انگار براشون یه منبع درآمدشده برای اکثریت همینکارومیکنند درکت میکنم ولی چرا خودتو ب ...

برام دعا ‌کنید. نمیدونم باید چکار کنم و چی بگم راضیم به رضای خدا ادم که نمیتونه به زور از خدا چیزی بخواد من فقط ی بچه ی سالم خواستم ۳ماه شده که بهش دل بستم هر شب باهاش حرف میزنم براش لباس خریدم به اسمش فکر کردم چقد با شوهرم ذوق اومدنشو داریم دلم داره میترکه از غم کاش جوابش خوب بود دیگه نیازی به این چیزا نبود چقد سخته که بخوام ازش دل بکنم 

برام دعا ‌کنید. نمیدونم باید چکار کنم و چی بگم راضیم به رضای خدا ادم که نمیتونه به زور از خدا چیزی ب ...

خدانکنه عزیزم بخای ازش دل بکنی

انشاالله ۶ماه دیگه تودل مامانیش میمونه به یاری خدا

وبعدبه دنیا میادصحیحوسالم قندتودل مامانوباباش آب میکنه

برام دعا ‌کنید. نمیدونم باید چکار کنم و چی بگم راضیم به رضای خدا ادم که نمیتونه به زور از خدا چیزی ب ...

عزییزم اینقدر خودت رو الکی ناراحت نکن. ۹۹درصد این آزمایشها اشتباه و فقط بیخودی مادرا رو نگران میکنن.

۷ماه دیگه با لذت بغلش میکنی و این روزا یادت میره

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

منم امروز از ناراحتی دیگه طاقت نیاوردم و زار زار بغل همسرم گریه کردم...

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....