2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
اها ب سلامتي عزيزم😍😍😍پسر من جهار دست و پا نمكنه ولي با قلط زدن راه ميره...دندون هنوزم در نيا ...

ببین گلم بچه ها با هم فرق دارن زیااااااد

اگر فرم ASQ پر کنی خیالت راحت راحت میشه

نه غذای ادویه دار اصلا نمیدم ولی یه ذره نمک میزنم چون هییییییییییچی لب نمیزد، دو ماه تلاش کردم نخورد

چرا خیلی اذیته برای دندوناش و تند تند داره در میاره🥴🥴🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش پیش نصر میرفتی ..یعنی فقط و فقط این دوتا تخمک برات موندن ؟ یعنی دیگه فولیکول نداری؟

من تعیین جنسیتم برام چهار تا پسر تشکیل شد دوتا ازشون انتقال دادم ماه پیش منفی شدم حالا دوتا دیگه دارم 

خدا خیرت بده من خیلی میترسم  کاش همون موقع پانکچر وقتی بیهوشیم میگرفتن یه سوال دیگه میخاستم ...

تو رویان هیچی درمورد پر بودن یا نبودن مثانه نمیگن من خودم از کارشناسشون پرسیدم گفت فرقی نداره،،  ولی من خودم با مثانه نیمه پر رفتم چون اگه با مثانه پر بری بعد انتقال زود لازم میشه بری دستشویی که بهتره اینطور نشه و زمان بیشتر دراز بکشی از طرفی هم از دوستان همینجا شنیدم که بعضی از مراکز میگن مثانه پر بهتره ولی من نیمه پر رو منطقی تر میدونم،،،  درمورد اندازه گیری عمق رحم هم حتما علتی داره که موقع پری اندازه میگیرن که ما نمیدونیم ولی اصلا نترس منم از بس از بقیه شنیده بودم که درد داره ترسیده بودم مخصوصا وقتی خودشون شیاف هم دادن دیگه گفتم ببین چیه ولی در حد معاینه بودش اصلا نگران نباش به مادر شدن بعدش فکر کن همه چی برات راحت میشه

عزیزم من فقط ۴۰ روز فرصت دارم برای مصرف dhea به نظرت تاثیر داره ؟تازه اگر پریودیم جلو نیفته

بله عزیزم خیلی تاثیر داره حتما مصرف کن

منهم دفعه قبل و هم اینبار از یکماه قبل از شروع سیکل تا روز پانکچرم مصرف کردم

خیلی راضی بودم . به توصیه دکترم من روزی ۷۵ میلیگرم مصرف کردم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بله عزیزم خیلی تاثیر داره حتما مصرف کن منهم دفعه قبل و هم اینبار از یکماه قبل از شروع سیکل تا روز پ ...

خوب خدا رو شکر که شما رضایت داشتی ،فقط خدا کنه اگر قراره سیکل بلند برام در نظر بگیرن با داروها تداخل نداشته باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خدارو شکر عزیزم جواب‌گرفتی؟

خداروشکر سه تا دختر رو به صورت طبیعی باردار شدم حتی دومی رو دستگاه جلوگیری ایودی داشتم باز باردار شدم حالا که این همه دکتر رفتم دوبار جنین پسر انتقال دادم منفی شدم به خدا دارم دیوونه میشم