2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
خاهش میکنم عزیزم انشاله همون بار اول مثبت میشین.به نظر من تنها مشکل مام اینه که تقویتی نمیدن قبل تخم ...

مرسی از راهنماییت عزیزم.

چی نوع تقویتی هایی بخورم؟

هم خودم هم شوهرم؟

و خدایی که به شدت کافیست.
منم فقط تو نافم یکبار تیر کشید و سینه درد که از همون روز اول داشتم هنوووز هست ولی بسیار دردناکه. دیگ ...

روز چندم زدی؟؟منک هیچییییی علائم ندارم ن سینه درد و ن هیچی..فقط امروز شیافو ک گذاشتم بعد چند ساعت ایستادم وشورتم یهو خیس شد رفتم دسشویی شیافا بیرون اومدن ترشحاتمم بیشتر شدن حالا نمدونم از شیافه بعد مابینشون یکم لخته خونی هم بود اخه دیروز موعد پریودیم بوده دیگ نمدونم چین...

@مامان_ماهک10      

عزیزم این خونه بنظرت چیه؟؟ روز ۱۱هستم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز چندم زدی؟؟منک هیچییییی علائم ندارم ن سینه درد و ن هیچی..فقط امروز شیافو ک گذاشتم بعد چند ساعت ای ...

ایشالا لانه گزینیه دو روز دیگه میری از میدی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسی عزیزم. الان اینترنتی نوبت گرفتم. زده برام 10 آذر میشه حضوری برم زودتر نوبت بهم بده؟

اگه تهرانی من برا فردا 7آبان هست  وقت گرفته بودم که 8م اینماه رفتم خواستی برو واسه 10صبح 2339234897اینم کد پیگیریمه

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
آره والا خودم تعجب کردم چرا اولا ۱۶ روز بعد آزمایش نوشته بعد یدونه نوشته حالا گفتن جواب هر چی بود زن ...

عزیزم شما رویان میرید؟  رویان این روال داره یعنی یکبار آزمایش بعد ۱۶ روز مینویسه و میگه جواب تلفنی اطلاع بدیم

عزیزم شما رویان میرید؟  رویان این روال داره یعنی یکبار آزمایش بعد ۱۶ روز مینویسه و میگه جواب تل ...

آره گلم رویان میرم یعنی دیگه تکرار نباید کنیم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
تو مام علاوه بر دکتر خوب دستگاه هاشونم خیلی خوبه و جنین شناسشونم خیلی خوبه.برا اهدایی ها هم سخت میگی ...

شما اطلاع داری تو این شرایط کرونا، میشه جنین رو مرکز مام انتقال داد؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره گلم رویان میرم یعنی دیگه تکرار نباید کنیم؟

من که سه بارشم تکرار نکردم،  یعنی ای یوای منفی و انتقال منفیم رفتم روز ۱۶ آزمایش دادم که منفی بود و خبر دادم و گفتن داروها رو قطع کن،  بار آخر هم روز ۱۶ رفتم ازمایش که بتا مثبت بود و مرکز هم بخاطر عید هم کرونا تعطیل بود دیگه منم همه رو همون روزی که تاریخ زده بودن یعنی روز ۱۶ فقط رفتم ازمایش،  بنظرم به روال مرکز پیش برید چون مثبت و خدایی نکرده منفی روز ۱۶ قطعی هست

من که سه بارشم تکرار نکردم،  یعنی ای یوای منفی و انتقال منفیم رفتم روز ۱۶ آزمایش دادم که منفی ب ...

ممنون گلم.چشم😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم  بله خداروشکر چیزی نمونده قسمت همه منتظرا  تقریبا همه وسایلش رو گرفتیم ایشالا ...

عزیزممم به امیدا خدا این چند هفته هم به راحتی بگذره و نی نی و یسلامت بغل کنید😍😋

چشمت بی بلا عزیزم    

عزیزم خیلی برام دعا کن تو بارداری دعات مستجاب میشه الان روز ۸ انتقالم 

یه خورده امروز علایم پری دارم میگم نکنه دارم میشم