2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045066 بازدید | 684424 پست
اها  ممنون عزیزم..منم همین مشگل رو دارم...نمیدونم.پس چرا برای من استفاده نکردن....البته من سال ...

برای من 10 تا نوشت ...بله جدیدا مینویسن تو تاپیک گفتم یه امپول پی دی گراستیم هم داخل رحمم زد البته دکترم این رو برای همه میزد 5 روز قبل انتقال ...هم احتمال لانه گزینی رو بیشتر میکنه هم خونرسانی رو

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم نگران نباش با دارو تحت کنترل هست ولی خداییش مراکز نباید دو روز پشت هم تعطیل باشن، مطمئنی؟ ...

آره الانم زنگ زدم گفت شنبه تعطیلیم، میگم زینب جون تخمک تا چه سایزی بشه برای عمل قابل قبوله؟ 18 تا 20 رو می دونم، مثلا بالای 20 هم بشه خوبه؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام زينبي جوني،پسرم همسن پسر گل شماست☺️☺️☺️الان بهش چه غذايي ميدين؟؟جهار دست و پا ميكنه؟؟دندون در ا ...

بله گلم 4 دست و پا میره، دندون هم 3 تا داره، هر 2 ماه فرم های ASQ براش پر میکنم خدا رو شکر خوب بوده

طبق کتاب تغذیه کمکی انجمن شیر مادر بهش غذا میدم، گاهی روزا هیچی نمیخوره گاهی خوبه 😁😁😁😁😁 کلا اهل غذا خوردن نیست

سلام به رو ماهت....من تهرانم گلم.....من پیش دکتر ملک اقصی میرفتم...اصلا راضی نیستم ازشون.....عزیزم ش ...

دکتر حیدری کهن میرم ...دونر رو ماماش هماهنگ میکنه من اصلا ندیدمش 23 تا تخمک داشت که 10 تاش جنین شد چون همسرم هم ضعیف بود ...اکثرا میان راضین شنیدم امسال اولش 8 و نیم میگیره کاراشون رو میکنه و کلینیکی که من رفتم 4 و نیم گرفت برای پانکچر و اولین انتقالش...

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
آره گلم، استامینوفن ساده میشه مصرف کرد، برای چی میپرسی؟ چی شده؟

دیروز هم سردرد داشتم هم سیاتیکم گرفته بود.کلا حالم خوب نبود.ولی خب امروز همه شون خوب شدن.حالام تهوع اذیتم میکنه.دو روز بود تهوع نداشتم ناراحت بودم.امروز که دارم میگم کاش نداشتم.

خدایا شکرت  
سلام پاشاجان خوبی؟ چه خبر؟ از نی نی هات چه خبر؟

سلام عزیزم خوبم ممنون خیلی خوابالو شدم ظهر 2 ساعت خوابیدم اما بازم ساعت 12 خوابیدم تا 9😕خوبن جنینه امیدوارم چسبیده باشن بهم❤

جدی وای ترسیدم مرسی عزیزممممم

نه عزیزم ترس واسه چی 👩‍❤️‍💋‍👩

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دکتر حیدری کهن میرم ...دونر رو ماماش هماهنگ میکنه من اصلا ندیدمش 23 تا تخمک داشت که 10 تاش جنین شد چ ...

سلام عزيزم

ميشه بپرسم چه علتي داشت كه اهدايي گرفتيد؟ بار اول هست؟

تا 23 فکر کنم گلم یا 24 دقیق یادم نیست، منم همه جور سایزی داشتم

سلام عزیزم خوبی؟

عزیزم من دومین انتقالم با دکتر معینی منفی شد. دیگه جنین هم ندارم. شما که تجربتون بیشتره، به نظرت چکار کنم؟ واقعا موندم

نمیدونم با خودش ادامه بدم یا اینکه دکترم رو عوض کنم.

اگر دکترم رو عوض کنم به نظرت پیش کی برم؟

چند تا بچه ها که با هم میرفتیم پیش معینی و منفی شدیم میگن دکتر نصر.

خواستم اگر میتونی تو این زمینه منو راهنمایی کن عزیزم.

ممنونم

و خدایی که به شدت کافیست.