2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045062 بازدید | 684424 پست
من دارویی بهم بعد پانکچر جز برای هایپری ندادن  ال دی ندارم  راحت باش عزیزم بپرس  ش ...

مرسی عزیزم ممنونتم دکترم عارفی بعد پانکچر فقط سفکسیم و دوفاستون داد و گفت پری شدم از روز سوم ال دی بخورم پس به شما چی گفت دکترت برای انتقال کی باید دارو بخوری 

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانای حال و آینده امیدوارم همه خوب و خوش باشین.اومدم تاپیک دیدم دوستای قدیمی فقط تک و توک هستن بیشتریا جدیدن خداروشکر ک قدیمیا اکثرا مامان شدن و رفتن انشالله ک باقی قدیمیا و همه جدیدا هم زودی مامان بشن.دلم خیلی تنگ شده بود اومدم یه سری بزنم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
مرسی عزیزم ممنونتم دکترم عارفی بعد پانکچر فقط سفکسیم و دوفاستون داد و گفت پری شدم از روز سوم ال دی ب ...

گفت روز ۱۷ پریودی بیا حتما اون موقع دارو میده 

سبک دکترا همه با هم فرق داره به دکترت اعتماد داشته باش 

شما چند تا جنین داری؟

گفت روز ۱۷ پریودی بیا حتما اون موقع دارو میده  سبک دکترا همه با هم فرق داره به دکترت اعتماد دا ...

یدونه دارم پانکچر که شدم چهارتخمک داشتم الان فقط یه جنین a دارم

سلام یه سوال اونایی که با ال دی انتقال دادن بعد چند روز از خوردن ال دی باید بریم دکتر و باقی داروها ...

دکتر به منم ال دی داده باید کل بیست و یکی رو بخوری بعد قطع کنی پریود که شدی روز اول تا سوم حتما باید بری پیش دکترت سونو میکنه اگه وضعیت خوب بود دارو میده بهت روز چهارده یا شونزده خود دکتر بهت میگه میری برای انتقال

خدا خودش نظر کنه
زینبی جووون من یه سوالی دارم فقط تورو خدا ماهیتابه آنارو بذار زمین بعد جوابمو بده😂😂 من دو روز پیش ...

عزیزم منم اولین آز ۱۰۰۰بود دومی ۷۷۲۰اصلا مشکلی نیس منم ترس شما رو داشتم که خدا روشکر مشکلی نبود..شنبه میرم برای سنوی قلب به امید خدا...

دکتر به منم ال دی داده باید کل بیست و یکی رو بخوری بعد قطع کنی پریود که شدی روز اول تا سوم حتما باید ...

ااا خیلی ممنونم از پاسخت انشالله به مرادت برسی

ااا خیلی ممنونم از پاسخت انشالله به مرادت برسی

بهت فقط ال دی داده؟

به من ال دی و آسپرین داده هر دو بخورم یه آمپول هم داده روز بیست و پنج بزنم بعد قرص ها که تموم شد پری شدم برم پیشش

خدا خودش نظر کنه
اینکه بری یه چکاپ بشی خوبه بنظرم...اگه دیدی حالت بهتر نشد و همچنان همینطوری حتما برو حداقل دکتر بهت ...

سلام گلم شرمنده دیر جواب دادم

آزمایش دادم برای لخته خوب بود خدا زینبی رو خیر بده که بهم گف آسپرین بخور آب رو آتیش بود

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪