2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045076 بازدید | 684424 پست
عزیزم یک ساعت پیش خریدم خوردم قبلشم حالم خوب نبود سرم سنگینه و حالت تهوع شدید دارم بنظرت برم دکتر ...

اینکه بری یه چکاپ بشی خوبه بنظرم...اگه دیدی حالت بهتر نشد و همچنان همینطوری حتما برو حداقل دکتر بهت یه چیزی میده که حالتو بهتر کنه...

انشالله با همون آسپرین حالت بهبود پیدا کنه و نیاز به دکتر نباشه عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با خیال راحت برو که خوشحال برمیگردی من و شما و ستاره جون و بیتابم همه با هم بودیم همه ۱۷ شهریور بودی ...

سلام عزیزم خوبی

بسلامتی بارداری گلم؟

چند هفته ای؟

چه علائمی داری?

سلام عزیزم خوبی بسلامتی بارداری گلم؟ چند هفته ای؟ چه علائمی داری؟

سلام❤ ممنون عزیزم

بله خداروشکر، دوازده هفته هستم

علائم که خیلی خیلی کم تهوع و درد سینه ها، تا 9 هفته دل درد پریودی ام داشتم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بسلامتی باشه گلم Nt رفتی؟ قبل nt چندتا سونو رفتی؟

سلامت باشی دختر خوب

نه فردا میرم انشاالله، سونو سه بار رفتم دوبارشو دکترم انجام داد یه بارشم خودم همینجوری رفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام یه سوال اونایی که با ال دی انتقال دادن بعد چند روز از خوردن ال دی باید بریم دکتر و باقی داروها ...

عزیزم باید دقیق بهتون بگه مثلا من خودم الان ال دی میخورم گفت از روز 14 مهر که فردا باشه شروع کن واریوپپتیل تزرق کن. من از 2 مهر ال دی دارم میخورم. 

بعد گفت پریود شدی بیا 

ده هفته و شش روزم ..هفت هفته و چهار روز سونو قلب شدم دوتر گفت یه هماتوم کوچیک دارم .لکه بینی قهوه ای ...

سلام عزیزم خوبی

بسلامتی بارداری گلم؟

چند هفته ای؟

چه علائمی داری؟

سلامت باشی دختر خوب نه فردا میرم انشاالله، سونو سه بار رفتم دوبارشو دکترم انجام داد یه بارشم خودم ه ...

شادن جون عزیزم میگم من از 2 مهر دارم ال دی میخورم بعد از فردا هم واریوپپتیل باید تزریق کنم امروز و دیروز خیلی راه رفتم و فعالیت داشتم یه کم لکه بینی قهوه ای دارم به نظرت موضوعیه که اهمیتی داشته باشه؟

ممنون شمیم جون، انشاالله پردنیزولون کورتون داره سیستم ایمنی بدن رو ضعیف میکنه که بدن جنین رو پس نزن ...

خیلی میترسم همش میشینم گریه میکنم اخه این قرص خیلی عوارض داره

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
☺☺☺☺یه کم عیب نداره خالا هوست رفت....طوری نمیشه

آها ممنون گلم خیالم راحت شد

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
شادن جون عزیزم میگم من از 2 مهر دارم ال دی میخورم بعد از فردا هم واریوپپتیل باید تزریق کنم امروز و د ...

به نظرم به دکتر پیام بده عزیزم تو تلگرام ازش بپرس حتما جواب میده ولی اگه کم باشه فکر نکنم مشکل خاصی باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روی بازو 45 درجه میشه زد ولی شکم و ران باید 90 درجه باشه عزیزم دکترم بهم گفت

عزیزم من کادر درمانم.درسشو خوندیم.دکتر تزریقات نخونده که.دکترمنم ۴۵درجه گفته خیلی هم خوب نتیجه میده.من ازخودم نمیگم