2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
ای جان عزیزم به امید خدا که نی نی های تپلی سالم و تندرست میان بغلت امیدت به خدا باشه واقعا شرایط ماه ...

ممنون عزیزم، انشاءالله میری cvs و خبر خوش سلامتی نی نی رو برامون بیاری.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا ایندفعه جنین بیشتری برات میمونه وبا اولین انتقالت مامان میشی ومیمونه برات 

ممنون عزیزم، راستش خیلی اذیت شدم سر پانکچر قبلی بخاطر آب آوردن شکمم، خیلی التماس دعا دارم عزیزم، نی نی تو دلت داری میشه برای من و بقیه چشم انتظارا هم دعا کنی.ممنونم

ممنون عزیزم، راستش خیلی اذیت شدم سر پانکچر قبلی بخاطر آب آوردن شکمم، خیلی التماس دعا دارم عزیزم، نی ...

اره عزیزم یادمه خیلی اذیت شدی ایشالا ایندفعه کلی جنین خوب برات تشکیل میشه وبا مامان شدنت همه دردایی که کشیدی یادت میره ..چشم عزیزدلم حتما اگه قابل باشم همیشه وهمه وقت توذهنم هستید خدا دل همه رو شاد کنه ودامن همه منتظرارو سبز کنه 😘

اره عزیزم یادمه خیلی اذیت شدی ایشالا ایندفعه کلی جنین خوب برات تشکیل میشه وبا مامان شدنت همه دردایی ...

آمین،ممنون از دعای قشنگت دوست مهربون   

زینبی جووون من یه سوالی دارم فقط تورو خدا ماهیتابه آنارو بذار زمین بعد جوابمو بده😂😂

من دو روز پیشم آز بتام ۸۷۳ بود امروز که روز ۱۶ بود دوباره آز دادم ۳۷۷۰ بود بنظرتون خیلی بالا نرفته من یکم میترسم😟😟نکنه مشکلی باشه🤔

ای جان ببوسش بسلامتی😍❤️ من که مامان بودم عزیزم اما چند روزی هست متوجه شدم باردارم و هفته ۱۳ بایذcv ...

عزیزم بچه اولت هم طبیعی باردار شدی؟ cvs کردی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ینی گفته دوشنبه بیا میخاد سونو واژینال کنه

عزیزم من اونروز جوابمو گرفتم بعدظهرش رفتم پیش دکترم

گفت برو دو هفته دیگه بیا

هر چقدر دیر تر بریم بهتره

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

@زینبی_بابا    

زینبی جووون من یه سوالی دارم فقط تورو خدا ماهیتابه آنارو بذار زمین بعد جوابمو بده😂😂

من دو روز پیشم آز بتام ۸۷۳ بود امروز که روز ۱۶ بود دوباره آز دادم ۳۷۷۰ بود بنظرتون خیلی بالا نرفته من یکم میترسم😟😟نکنه مشکلی باشه🤔

هفته دیگه میشه سه هفتم ب نظرتون برای چی گفته بیا واسه قلبو اینجورمساعل ک زوده

عزیزم خب باید بری دکتر آزمایشتو ببینه

دارو برات بنویسه

من حتی خوابیدم رو تخت معمولی شکمم رو معاینه کرد