بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
هر سال چه خبره من اخه اولین یلدای بچمه میخوام به یادگار ثبتش کنم با شوهرم ما عکس سه نفره خوب نداریم
منم دقیقا به همین خاطر میخام برم البته اولین یلداش نیست پارسال یلدا ۸ روزه بود . دوتا عکس میخام بگیرم هم تولد هم یلدا انشالله
من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
هر سال چه خبره من اخه اولین یلدای بچمه میخوام به یادگار ثبتش کنم با شوهرم ما عکس سه نفره خوب نداریم
نه هرسال نه
من اصلا زیاد اهلش نیستم برای بله برون و عقدمم عکاسی نداشتم گفتم برای یلدا بریم که شب یلدا مادربزرگ همسرم فوت کرد یلداییم کنسل شد خاطره بد شد برام گفتم شاید امسالم برم
چون پارسال اوایل عقدم بود لباسامونم باهم اوکی نبود
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهدکه بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!