2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045132 بازدید | 684429 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به خانم های گل من کاربریه bikhial هستم که کاربریم رو پروندن 😂با سختیه فراوان یه کاربری دی ...

سلام چقدر همه دنبالت بودند😁

راستش رو بگو چکار بدی کردی پروندنت؟؟؟

خیر باشه ان شاء الله همون یک جنین پسر

@زینبی_بابا     زینبی جووون من یه سوالی دارم فقط تورو خدا ماهیتابه آنارو بذار زمین بعد ج ...

بتای من بالای ۶۰۰۰ بود..تا این شماره رو شمردند دیگه حوصلشون نکشید ادامه بدن روز ۱۵ انتقال🤣

نهایت برو سونو ان شاء الله دوقلو هستند.

سلام چقدر همه دنبالت بودند😁 راستش رو بگو چکار بدی کردی پروندنت؟؟؟ خیر باشه ان شاء الله همون یک جن ...

یه ذره نشد جلو زبونم رو بگیرم 😅مساله سیاسی شد 😂

هر روز میخوندمتون چقدر بد بود نمیشد حرف بزنم 

خداروشکر چقدر باردار زیاد شده مبارک همه باشه 

من یه دونه جنین دارم دلم به اون خوشه 😁

ببخشید شما چند تا دیگه جنین فریز داری که انقدر هزینه ی فریزتون زیاد شده

سلام عزیزم کاربری bikhil هستم که پریدم 😑من از ۸ تا جنین یه دونه پسر داشتم بازم از خوش شانسیام برات  تعریف میکنم😂😂

یه ذره نشد جلو زبونم رو بگیرم 😅مساله سیاسی شد 😂 هر روز میخوندمتون چقدر بد بود نمیشد حرف بزنم  ...

اره دیگه باید کنترل زبان و اندیشه داشت اینجور جاها😁

ان شاء الله باردار میشی توکل کن به خدا و مثبت بیاندیش....

اره خداروشکر امار مثبت ها بیشتر از منفی هاست..

ان شاء الله به حق قران به زودی زودی اون منفی ها هم به جرگه ی مثبتها بپیوندند.

اره دیگه باید کنترل زبان و اندیشه داشت اینجور جاها😁 ان شاء الله باردار میشی توکل کن به خدا و مثبت ...

یه بسته ۷ تایی هم دارم که تعیین جنسیت نشدن دیگه احتمال نهایتا یه دونه اونجام باشه 😐شایدم نباشه 

اما دم نصر گرم هایپر نشدم با ۲۵ تا تخمک 😁

بچه ها سوال سوال؟؟

دکتر بهم گف قبل انتقال هیسترو و خراش میخاد انجام بده  کسی بوده انجام داده باشه قبل انتقال؟؟گفتن یه هفته قبل پریودی باید برم ولی قاعدگیم نامنظم چیکار کنم ؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
عزیزم شرایط جنین اهدایی رو نمی دونم ولی اگر یه وزیت بری مرکز مام اونجا خودشون شرایط رو بهت میگن. توص ...

فدات شم مرسی گلم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
آره خوب بود. ظاهرا تو زنجان یکی از بهترین دکترای ناباروری بوده که الان چندساله اومده تهران. مسئول فن ...

مرسی گلم فدات شم...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
آهان پس حتما همسرتون حساااااابی باید رعایت کنن والا اگر دکتر ننوشت حتما خودتون انجام بدین، یا پیش د ...

فدای تو بشم مرسی گلم....واقعا کاشکی من رو سال پیش این تاپیک رو پیدا میکردم...ولی خوب خواست خدا بوده....تو بیمارستان گاندی پیش هر دکتری رفتم فرقی نمیکنه؟برم بگم میخوام این ازمایسات روبدم؟....انشالله خدا نینیت رو حفظ کنه..