2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
خداروشکر عزیزم توسونو چندهفته زده برات ...خیالت راحت شد 😍😍تنبل خانه دیگه دفعه ی بعدی شکلات اینابخو ...

قربونت عزیزم😙😙😙 دوازده هفته و دو روز بود

اونجا بهم گفتن منتها من شکلات باهام نبود آبمیوه خوردم زیاد اثر نداشت

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
فدات بشم مرسی از جوابت....فقط وقت گرفتنش حتما باید اینترنتی باشه؟

خاهش میکنم عزیزم.فک کنم تلفنی هم میدن.کلا وقت گرفتن هم اسونه اذیت نمیکنن.فقط یه کوچلو واسه دکترنصر طول میکشه.کادرشم خوش اخلاقن.اینترنتی هم تو گوگل بزنی نوبت دهی مرکز مام میاره.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت عزیزم😙😙😙 دوازده هفته و دو روز بود اونجا بهم گفتن منتها من شکلات باهام نبود آبمیوه خوردم ز ...

اهان خداروشکر برای منم دعاکن 😍😍راستی شما قبل این ۹هفته هم رفته بودی سونو آره ؟ من میخوام فردا برم خودم بگم سونو کنن مطب دکترم نمیرم خیالم ازفسقل راحت بشه 

اهان خداروشکر برای منم دعاکن 😍😍راستی شما قبل این ۹هفته هم رفته بودی سونو آره ؟ من میخوام فردا برم ...

چشم عزیزم😙

آره ده هفته رفتم منم مطب نرفتم مستقیم رفتم سونو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم ۱۲ هفته وسه روز میرم ایشالا سوم آبان میشه 😍اوووف روزانمیگذرن که 

به امید خدا

آره واقعا برای منم خیلی دیر میگذره انشاالله بخیر بگذره برای هممون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم  چرا همون ۶تا رو پی جی دی نکردن ببینن چندتاشون سالمه ؟ شاید دوسه تایی ازهمون ۶تاسالم باشن ...

گفتن تعداد مناسب برای pgd جنین 8 تا هست، ولی اگه میخای همین 6 تا هم pgd می کنیم، خودم درخواست مجدد تخمک کشی دادم که انشاءالله هرچقدر بلاست شد دیگه یکباره همه رو pgd کنند.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
گفتن تعداد مناسب برای pgd جنین 8 تا هست، ولی اگه میخای همین 6 تا هم pgd می کنیم، خودم درخواست مجدد ت ...

ایشالا ایندفعه جنین بیشتری برات میمونه وبا اولین انتقالت مامان میشی ومیمونه برات