2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
من دلم یه موقع ها تخندانم چهلوم تیر میکشه خوب میشه چرا؟ برای اینه که رحمم داره بزرگ‌میشه؟ یا ربطی ند ...

منم اینجوری بودم بعضی اوقات چپ بعضی اوقات راست 

فکر میکنم واسه بزرگ شدن رحم فشار میاد 

بهش فکر نکن خودش خوب میشه منم اینجوری بودم 😂😂😂

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ نگو من ی هفتس هوس دارم ولی نمیخورم

منکه یکم خوردم یعنی اشکال داشت

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
ضخامتش ۹/۹ بود

بدای من با ۶.۱ انتقال دادن....ضخامتم اصلا بالا نمیرفت....روزی ۶تا استردیول میخوردم .....فایده نداشت....شما میدونین علتش چی بود؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
دوستان من ۶روزه انتقال دادم میتونم چیپس وماست موسیر بخورم یهو هوس کردم

چیپس نخوری بهتره

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام یه سوال اونایی که با ال دی انتقال دادن بعد چند روز از خوردن ال دی باید بریم دکتر و باقی داروها ...

عزیزم منم قبل انتقالم ال دی خوردم ۲۱دونه رو کامل خوردم،بعداز ۴روز از اتمام ال دی پریود شدم روز دومم رفتم سونو شدم داروهای انتقال رو واسم شروع کرد شما هم ال دیت که تموم شد دوم یا سوم پریودیت برو سونو انشالله

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
چیپس نخوری بهتره

خوردم یکم🙁

خوردم یکم🙁

☺☺☺☺یه کم عیب نداره خالا هوست رفت....طوری نمیشه

عزیزم منم قبل انتقالم ال دی خوردم ۲۱دونه رو کامل خوردم،بعداز ۴روز از اتمام ال دی پریود شدم روز دومم ...

عزیزم شما تهران هستین؟یعنی دکترتون تهرانه؟ 

چرا شیافو چون ای وی افم استفاده میکنم .ده تام امپول پروڗسترون نوشته یه روز درمیون دوتا میزنم ...خیلی ...

عزیزم نگران نباش استرس برای نی نیت خوب نیس، هماتوم جذب میشه گلم خیالت راحت، به شرط اینکه استراحت کنی و شیافتو استفاده کنی، من آنقدر سر این هماتومه گریه می کردم،ببین فقط و فقط باید استراحت کنی تا جذب شه شیافتم استفاده کن انشاءالله حتما جذب میشه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
میشه خودم بخرم بخورم؟ هرشش ساعت که استرادیول بخورم اون یکی تم بخورم مشکل نداره؟ نمیدونم چرا با جون ...

رها جون من روزی سه تا استرادیول داشتم ولی رویان بهم آسپرین ندادن درصورتی که من دو تا انتقال قبلم داشتم..‌با زینبی جون مشورت کردم و ایشونم گفت اشکال نداره دوز ۸۰ اسپرین و بخورم منم خوردم

شمام با این همه استرادیول فکر کنم آسپرین لازمی

هچینگ چیه؟ 5 تا جنین داشتم 3 تاشو فریز کردم دوتاشو انتقال دادم جنینا 5 روزه بلاست بودن من 31 شهری ...

عزیزم انشاءالله فردا خوش خبر بیای، برات آیت الکرسی خوندم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست