2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045232 بازدید | 684439 پست
شما بتای اولت یادمه حدودا پایین بود.مثل بتای من.فردا منم میرم سونو.۶ هفته هستم.نمیدونم چی قراره دیده ...

اره عزیزم من روز ۱۴  ۱۴۰ بود.

عزیزم اصلا بتا مهم نیس وقتی که مثبته و روندش رو به رشده دیگه خوبه . روزی که برا دومین بار رفتم ازمایش دادم یکی از اشناهامون هم اومده بود ازمایش بارداری باهم دیگه جوابو گرفتیم من ۲۲۴ بود اون ۱۶۸۰ وقتی جوابشو دیدم اینقد خورد تو ذوقم گفتم چرا این همه تفاوت .. اما متاسفانه قلب بچش رشد نکردو سقط شد همین چند روز پیشا شنیدم خیلی براش ناراحت شدم حالشم خیلی بد بوده تو این مدت همش حالت تهوع و استفراغ داشته .ان شاالله شما هم میری قلبشو میبنی به اینکه عدد بتات پایین بوده فک نکن 

اره دقیقا  ولی ایشالا آنومالیت همه چی خوب بود به نظر من نرو بازم میخوای از زینب جون بپرس

برای ۱۹ وقت گرفتم حالا چیز خاصیم نیست فوقش میرم دیگه نه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بچه کوچیک دارم نمیتونم استراحت مطلق کنم چیکار کنم؟  خودمم تهران غریبم  موندم بخدا😪😪😪

من ک گفتم استراحت مطلق خوب نیس عزیزم دوستان تو تاپیک میگن بعداز انتقال باید روند طبیعی رو پیش گرفت فقط کار سنگین و نزدیکی نباید داشته باشی و غذای سردو گرم هم باید تعادل برقرار کنی هیچی جز ارامش روحی تاثیرگذار نیس شما هم که دیگه ی بچه داری استرست کمتره فقط بغلش نکنی 😁ان شاالله که نتیجه بگیری مامان ی فرشته ی دیگه بشی

خانوما کیا اینجا تو بارداری هماتوم داشتن؟؟ ممخیلی مینرسم .لکه بینی دارم .امرکز صبح خون قرمز دیدم .هم ...

ا شما هم هماتوم داری؟اندازش چقده؟من اول تو ۷هفته ۷*۱۴بود ۹هفته رفتم ۱۱*۱۵حجمش بیشتر شده بود اما سونوی دیروزم ۴*۱۱شده دکتر به من گفت حالت چروکیده گرفته داره جذب میشه

شیافتو چجوری میزاری؟

سلام عزیزم . هفته چندمی ؟ منم هماتوم دارم و لکه بینی و خونریزی دیگه کلا انوکسا رو قطع کردم تا ببینم ...

ده هفته و شش روزم ..هفت هفته و چهار روز سونو قلب شدم دوتر گفت یه هماتوم کوچیک دارم .لکه بینی قهوه ای داشتم تا نه هفته ....نه هفته و سه روز سونو شدم گفت هماتوم رفع شده .. از پنجشنبه باز لک قهوه ای دارم .دیشبم سونو کرد دکتر گفت هماتومه ولی گوچیکه .امروز صبح یه خون لزج قرمزم دفع شد 😭😭 از اونموقع اکثرا استراحتم خیلی کم بلند میشم .ترشح قهوه ای دارم ...

خیلی میترسم الانم ...

دکتر بهت گفت انوکسا و اسپرین رو قطع کنی؟؟ 

متاسفانه من مشکل انعقادی دارم نمیتونم قطعشم کنم ..البته دیشب دکار تاکید به نصرف آسپربن داشت برای بزرگتر نشدن هماتوم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ا شما هم هماتوم داری؟اندازش چقده؟من اول تو ۷هفته ۷*۱۴بود ۹هفته رفتم ۱۱*۱۵حجمش بیشتر شده بود اما سونو ...

آره گفت خییلیی کوچیکه .ولی لکه بینی دارم بخاطرش .مقعدی میزارم شیافو .یکی صبح یکی شب

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم من تو بارداریم قبلا هماتوم داشتم خیلی خون ریزی داشتم طوری که دکتر گفت یه تیکه از جفت کنده شده، ...

چرا شیافو چون ای وی افم استفاده میکنم .ده تام امپول پروڗسترون نوشته یه روز درمیون دوتا میزنم ...خیلی ناراحتشم ..دوتا سقط تو هفته های پنج و شش داشتم ..الان همش نگرانم

آره گفت خییلیی کوچیکه .ولی لکه بینی دارم بخاطرش .مقعدی میزارم شیافو .یکی صبح یکی شب

من اول واژینال میزاشتم بعد رفتم بهداشت ماما به من گفت رکتال بزار حس میکنم به خاطر این حجمش کم شده .شما هفته چندمی؟

من خیلی تاپیک راجع به هماتوم سرچ کردم خیلیا بودن که حجمش زیاد بوده و خونریزی در حد پریود داشتن اما بالاخره یا جذب شده یا دفع شده من خیلی نگران این موضوع بودم ولی این تاپیکا رو خوندم نگرانیم کمتر میشد

من اول واژینال میزاشتم بعد رفتم بهداشت ماما به من گفت رکتال بزار حس میکنم به خاطر این حجمش کم شده .ش ...

آره منم خوندم ..میترسم قرمز شه دردم بگیرتم اتفاق بدی بیوفته ..الان ده هفته و شش روز ..نمیدونم چرا باز تشکیل شده ..رفع شده بود .بزرگم نیست دکتر گفت خیلی خیلی کوچیکه ولی خون میترسونتم ..

میگم شما احساس سنگینی پایین شکم هم دارین؟؟ من یکهفتس زیر دلم سنگین شده انگار 

آره منم خوندم ..میترسم قرمز شه دردم بگیرتم اتفاق بدی بیوفته ..الان ده هفته و شش روز ..نمیدونم چرا با ...

من گاهی وقتا حس تیرکشیدن یا سوزن سوزن شدن دارم.هفته چندم فهمیدین هماتوم دارین ؟چطوری جذب شده باز دوباره به وجود اومد؟

من گاهی وقتا حس تیرکشیدن یا سوزن سوزن شدن دارم.هفته چندم فهمیدین هماتوم دارین ؟چطوری جذب شده باز دوب ...

هفت هفته و چهار روز دکتر گفت داری .نه هفته و سه روز گفت رفع شده ..باز لک دیدم پنحشنبه ..دیروز عصر رفتم دکتر گفت هماتوم داری احتمالا از اونه .....نمیدونم والا چجوریه از بخت منه