2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045235 بازدید | 684439 پست
دفترچه تامین اجتماعی داشتم . من داروهام سینال اف و fhو لتروزولو ستروتاید بود .داروهای بعدانتقالم گرو ...

برای ماهم تامین اجتماعیه ولی تکمیلی نیست ...من داروهام گونال بود گرون بودن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوشته هام قفل کردن مجبور شدم اسکرین بگیرم برات بفرستم ببخشید...نرجس خاتون و نوشتم نرگس یه ختم دیگه ...

چشم مرسییییی عزیز دلم ممنووون😘😘😘💝💝💝🎀🎀🎀🍬🍬🍬🌈🌈🌈

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
نه عزیزم منتظرم پریود شم برم واسه شروع سیکل انتقال

سلام گلم...اولین باره انتقال داری؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم آسپرين واجبهههههه با اون همه استرادیول 😨😨😨😨😨 آخه چه جوری آسپرين نداد!!!!!! عزیزم حتما تما ...

میشه خودم بخرم بخورم؟

هرشش ساعت که استرادیول بخورم اون یکی تم بخورم مشکل نداره؟

نمیدونم چرا با جونمون بازی میکنن

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
برای ماهم تامین اجتماعیه ولی تکمیلی نیست ...من داروهام گونال بود گرون بودن 

منم تکمیلی نیس .من اینجا خیلی میبینم که دوستان میگن سینال به درد نمیخوره و دنبال گونال میگردن اما من باهمین سینال هم تخمک نسبتا خوب داشتم ۱۰جنین برام تشکیل شد. 

سلام دوستان من دیروز رفتم سونو nt نینیم حالش خوب صدای قلبشو برا اولین بار شنیدم😍هماتومم در حال جذب ...

فریبا جون خیلی خوشحال شدم.ان شاالله قلبش ۱۲۰ سال برات بتپه.شما هفته چند رفته بودی سونو برا قلب؟

خدایا شکرت  
امروز انتقال دادم الان لک دیدم. روز اول انتقال طبیعیه؟ بچه هام نبودن؟!!

فک کنم طبیعی باشه به خاطر اون وسیله ای که میزارن داخل رحم باشه .ن عزیزم ان شاالله که نی نی ها چسبیده باشن به دلت 

ممنوت عزیزم . من ی بار تو ۵هفته رفتم فقط ساک بود ی بارم ۷هفته قلبش تشکیل شده بود 

شما بتای اولت یادمه حدودا پایین بود.مثل بتای من.فردا منم میرم سونو.۶ هفته هستم.نمیدونم چی قراره دیده بشه.دعا کن برام با خبرای خوب بیام.

خدایا شکرت