2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
سلام دوستای خوبم نی نی من قلب قشنگش وایستاد و دیگه نزد...دکتر بدون هیچ قبول مسئولیتی ختم بارداری دا ...

وااااای خیییلییی ناراحت شدم . از کجا متوجه شدی ؟ علائمی داشتی ؟

منم پارسال سقط داشتم نترس عزیزم . تو ذهنم یه غول ساخته بودم اما اونجوری که فکر میکردم نبود . قبلش یه سرمی دکترم داده بود که اول اونو زدم که فشارم نیوفته و بعد اومدم خونه داروهارو شروع کردم . ده صبح شروع کردم حدود ساعت ۳ سقط کردم و تا شب تموم شده بود ولی فقط زمانی که داروهارو شروع کردی سعی کن تحرک داشته باشی من میترسیدم و فقط نشستم بخاطر همین بقایا مونده بود که کورتاژ کردم دوباره . جیگر بگیر بخور قبلش و تا میتونی زعفرون دم کن بخور . اولین لیوان زعفرون که خوردم خونریزیم شروع شده بود . بیشتر از لحاظ روحی آزار دهنده است سعی کن بعدش با خودت برسی 

سلام خانم گلا😍😍 یه سوال من از وقتی امپول انوکساپارین (اگه درست نوشته باشم)🤭استفاده کردم هم یبوست ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین یبوست و تهوع که به خاطر بارداری هست

فقط اون خون داخل بیتی احتمالا برای انوکسا میتونه باشه، گاهی هم بارداری باعث احتقان بینی و علائم شما میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ،من تازه عضو اين تاپيك شدم  پيامها رو كه خوندم ديدم زينب جون خيلي با حوصله جواب ميده واقع ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ احتمالا دکترت میخواسته یه کم دیگه به بدنت استراحت بده چون بهم ریختن پریود بعد از پانکچر کاملا طبیعی هست و تا چند سیکل اتفاق میفته

عزیزم تجویز ال دی قبل از انتقال کاملا روتین هست و اصلا روش اصلی انتقال حساب میشه، بقیه روش ها زیر مجموعه این هستن، پس خیالت راحت راحت

باز هم اگر سوالی هست بفرمایید با کمال میل اگر. بلد باشم جواب میدم

@زینبی_بابا    سلام خانومابرای ضخامت بالای رحم چیکارکنم انتالم عقب افتاد

سلام عزیزم، راستش هیچ کاری از دست شما برنمیاد 

مجدد باید سیکل تکرار بشه اگر باز هم ضخامت بالا بود باید کورتاژ تشخیصی (نمونه برداری از یه قسمت آندومتر رحم) انجام بشه تا بفهمن چرا ضخامت زیادی بالا رفته

و دوز و نوع دارو و سیکل رو عوض میکنن 

سلام دوستان میگم من رفتم سونو برای انتقال امروز ضخامتم نه سه خطی بود بعد قراره ان شاالله یکشنبه برام ...

سلام عزیزم به سلامتی 😍 😍 😍 😍 گرید بی هم عالیه، ما یه عالمه مامان با گرید b داشتیم حتی سه قلو

سنتم خییییییلی کمه عزیز دلم  همسن منی ...زیاد وقت داری صبور باش منظورم اینه الان بشدت تحت فشا ...

ممنونم از دلداریت عزیزم

من بار سومه انتقال دادم قبلشم ۴ بار آی یو آی کردم...۸ تا جنین دیگه دارم ولی کلا کیفیت جنینام زیاد خوب نیست نمیدونم چرا

من خودم تنبلی دارم شوهرم مورفوی ۲درصد سالم و کم تحرک

انشاالله شمام هرچه زودتر به مراد دلت برسی مث بقیه دوستانی که مثبت شدن زهراجان

عزیزم منم ۹سالو چند ماهه که ناباروری دارم حالتو درک میکنم..😔 چرا تخمک اهدایی نمیگری؟! یه خانوم همی ...

هنوز دکترا ناامیدم نکردن هر بار ۶ ۷تا حنین دارم ان شالله اینبار که بار آخرم جنینام زیاد باشن البت عمرشون به دنیا باشه منو به آرزوم برسونن بعددبیاید بگید یکی تو نی نی سایت بود بعد از ۱۸سال مادر شد 🙏🙏🙏🙏 تا خدا چی قسمت کنه 😁🥰🥰🥰

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

ممنونم از دلداریت عزیزم من بار سومه انتقال دادم قبلشم ۴ بار آی یو آی کردم...۸ تا جنین دیگه دارم ولی ...

نه بخدا دلداری همینجوری نمیدم ...دلم برات روشنه

فقط صبور باش

اگر قابل باشم سرهر نمازیم برات دعا میکنم 

سلام دوستای خوبم نی نی من قلب قشنگش وایستاد و دیگه نزد...دکتر بدون هیچ قبول مسئولیتی ختم بارداری دا ...

خدا به دلت صبر بده خدا بزرگه عمرشون همون چند هفته بود ان شالله که جنین داری ودوباره انتقال بدی😔😔😔

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

ایشالا سه ماه دیگه ....۵ تا دختر داشتم ۳ تا پسر...

إلهی عزیزم مبارکتون باشه 😍چجوری تعیین جنسیت کردین؟؟خودتون تعداد دختر و پسر وتعیین کردین؟؟منم میخوام برم تعیین جنسیت کنم کلا واسه هر کدوم جدا جدا میگیرین پول؟؟ آیا یزد هم تعیین جنسیت داره؟؟؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
هنوز دکترا ناامیدم نکردن هر بار ۶ ۷تا حنین دارم ان شالله اینبار که بار آخرم جنینام زیاد باشن البت عم ...

عزیز دلم 🥰😘😘💟 انشالله که باردارمیشی دلم روشنه که باردارمیشی🥰🥰💟💟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

اصلا دلم اروم نمیگیره 

مثل دیوونه ها شدم 

همش میگم به عشق تو امپولا  رو میزدم و اخ نمیگفتمو میخندیدم حالا که میدونم منفیه چه جوری داروهامو ادامه بدم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود