2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
خب برو بینش هم کمی قدم بزن هم دراز بکش  بگو کمرم گرفته خیلی اذیتم نمیتونم بشینم همش

اره میشه اینطوری گیر نمیده اصلا به این چیزا محل کارمم بزرگه میشه پاشد قدم زد و استراحت کرد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اره میشه اینطوری گیر نمیده اصلا به این چیزا محل کارمم بزرگه میشه پاشد قدم زد و استراحت کرد 

واقعا این شاغل بودن برای منم شده دغدغه میترسم منم بعد انتقال برم سر کار تاثیر بدی داشته باشه خودشم من همش سرپام

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما خواهش میکنم اگه اطلاعی دارین راهنماییم کنین ممنون میشم

کسی بوده بدون آزمایش کرونا سیکلو براش شروع کرده باشن؟؟؟؟؟؟ یا همه جا اول آزمایش کرونا رو حتما میگیرن؟

شما هم تو سیکل انتقالی ؟ انتقال اولته ؟

نه عزیزم شنبه وقت دکتر گرفتم داروهای پانکچرو بگیرم بعدش دیگه نمیدونم انتقالم کی باشه

آره دفعه اولمه وارد سیکل ivf میشم با توکل به خدا

شما چندتا جنین دارین؟ دفعه چندمتونه؟

خانوما خواهش میکنم اگه اطلاعی دارین راهنماییم کنین ممنون میشم کسی بوده بدون آزمایش کرونا سیکلو براش ...

از وقتی این بیماری اومده از همه از مایش کرونا میگیرن برایه من سری اول قبل از امپولا وقبل از عمل گرفتن حالا ابن سینام هنوز شروع نکردم ولی میدونم ازمایش باید صد در صد بدی نمیدونم چند بار 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
از وقتی این بیماری اومده از همه از مایش کرونا میگیرن برایه من سری اول قبل از امپولا وقبل از عمل گرفت ...

هیچ علائمی ندارما ولی نمیدونم چرا استرس گرفتم نکنه مثلا ناقل باشم همه چی بخوره بهم

@زینبی_بابا   عزیزم بیزحمت منو راهنمایی کن شما بعد ازمثبت شدنتون لک دیدین از چندروز بعدانتقال ودلیلش چی بود؟چجور بود به خونریزی هم رسیددکتر چی بهتون گفت؟ببخشیدخانومی سوالم زیادشد.آخه لک بینی دارم بعضی وقتا هم رنگش بیشتر میشه بعضی وقتا کمتر کلا باوجود دوتا شیاف وآمپول پروژسترون بعد۳روز هنوزدارم

خانوما خواهش میکنم اگه اطلاعی دارین راهنماییم کنین ممنون میشم کسی بوده بدون آزمایش کرونا سیکلو براش ...

من داروهارو شروع کردم بعد که روز پانکچر مشخص شد دکتر برام تست کرونا نوشت 

اما این سری برا انتقال فقط تست cbc نوشت که عمومیه و برا شمارش گلبولای سفیده نیم ساعته هم جوابش رو‌دادن 

سلام مهربون جان  اوایل بهم ریخته و کلافه بودم بعد خودمو جمع و جور کردم گفتم من هرکاری از دستم ...

عزیزم هیچ وقت این حرفو نزن، صلاح و مصلحت ما در اینه که مادر بشیم، ما لایق مادر شدن هستیم، خداس مه ما رو از هر سختی نجات میده، اگر خدا آرزویی در دلت انداخت بدان که توانایی رسیدن به آن را در تو دیده، پس احساس خوب مساوی با اتفاقای خوب، احساس بد مساوی با اتفاقای بد، حالا هر کدوم رو دوس داری انتخاب کن، انتخابش با خودمونه، من مدام با خودم تکرار میکنم خداوند خواسته بچه دار شدن من را اجابت کرده است😍😍

کار خوبه خُــدا درست کنه  
نه عزیزم شنبه وقت دکتر گرفتم داروهای پانکچرو بگیرم بعدش دیگه نمیدونم انتقالم کی باشه آره دفعه اولمه ...

به سلامتی عزیزم 

منم بار اولمه 

۲۰ تا تخمک داشتم که ۱۰ تاش جنین شد چهار روزه فریز کردن

مشکلتون چیه ای وی اف میکنین 

عزیزم هیچ ضرری نداره سونو ...بعضی قدیمیا میگن ضرر داره ...من پارسال بارداربودم ۷هفته رفتم مسافرت ۱۱ه ...

درست میگی نازنین جون، اینقدر اینجوری گفتن رفته تو مغزمون😕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ای جون حتما رشد کرده منم اواخر مهر باید برم انومالی ایشالا بسلامت بگذرونیم این دوران و🤗

انشاالله عزیزم❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من 21 مهر باید برم. حتما جوجه ات خوبه عزیزم نگران نباش. ولی واقعا دیر میگذره. من که هنوز به هیچکس نگ ...

توکل به خدا عزیزم، منم نگفتم فقط چند نفر از نزدیکام میدونن😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40