2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
تیتر باید چقدر زیاد بشه دیروز دکترم 50 درصد میگفت اضافه میشه اگه اینجوری الان باید 2300 میشد ابنجوری ...

عزیزم با تیتر به تنهایی نمیشه احتمال خارج رحمی رو رد کرد باید مراقب علائم هم بود و سونو واژینال هم تعیین کننده قطعی هست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقده هزینه اش ؟ من فکر کنم وسواس فکری هم پیدا کردم . انقدر که تو این راه استرس بهم وارد شد دیگه کم ک ...

من پارسال نيلو انجام دادم 2300 😬😬😬 ولی چاره ایی نبود دلم آروم نمیشد 

خداییش ما مامان های ivf خیلی گناه داریم، خیلی حمایت روحی نیاز داریم

مرسی عزیزم. یعنی غربال دوم فقط آزمایش هست؟ یا سونوی آنومالی به اضافه آزمایشش همون غربالگری دوم هست؟

آره تقریبا 

ولی من یادمه برای طول سرویکس هم یه سونو واژینال داشتم و سن حاملگی و رشد جنین هم شکمی چک کرد اون موقع 

غربال 1 : سونو و آزمایش خون 

غربال 2:ازمایش خون و سونو آنومالی اسکن

اگر سلفری بدی آزمایش خون غربال دوم نیاز نیست، معمولا هم سلفری رو بهتره هفته 12 به بعد داد که DNA جنین به اندازه کافی در خون مادر رفته باشه و آزمایش معتبر بشه، برای همین هم هست اغلب غربال 1 رو خون رو انجام میدن و اینکه هزینه کمتری هم داره 

زینبی جون من ۱۳سیکل قراره سونو بشم و روز انتقال مشخص بشه..۴تا استرادیول دارم، روزانه..میخواستم ببینم ...

عزیزم بستگی به ضخامتت داره، هر وقت بالای 8 رسید و سه خطی بود پروژسترون شروع میشه و بسته به اینکه چند چند روزه انتقال میدن فرق داره

خانوما من یه سوال دارم  فردا انتقالمه  جمعه استراحت کنم و شنبه برم سر کار مشکلی پیش میاد ...

@زینبی_بابا    

میشه از تجربت بگی برام مخصوصا اون تایم سه روز اول چه کارایی میشه کرد چه کارایی نمیشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
زینبی جون من ۱۳سیکل قراره سونو بشم و روز انتقال مشخص بشه..۴تا استرادیول دارم، روزانه..میخواستم ببینم ...

راستی گلی مرخصی نیاز نیست چون میشه رفت سر کار 

من که فقط روز انتقال نرفتم بعدش رفتم تا بعد از مثبت شدن هم رفتم دیگه لکه بینی که شروع شد دکترم گفت نرو

@زینبی_بابا     میشه از تجربت بگی برام مخصوصا اون تایم سه روز اول چه کارایی میشه کرد چه ...

عزیزم من عین روال قبلی زندگی خودم رو ادامه دادم فقط نزدیکی نداشتم و چیز سنگین بلند نکردم و فقط روز انتقال سر کار نرفتم 

دستشویی ایرانی رفتم تا شب قبل از زایمانم، پله و اینا هم رفتم و اصلا منعی نداشتم، تازه اون دو هفته انتقال فعالیتم بیشتر از قبل بود

نمیدونی چقد بد قلقه اینی که پیشش کار میکنم تا دلیل نیاری مرخصی نمیده  موندم چیکار کنم  م ...

بگو علائم کرونا دارم میترسم بیام سرکار 

بلاخره باید چند ساعت رو صندلی بشینی 

نماز خونه دارین که بینش بری کمی دراز بکشی؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم من عین روال قبلی زندگی خودم رو ادامه دادم فقط نزدیکی نداشتم و چیز سنگین بلند نکردم و فقط روز ا ...

ممنون زینبی جون که میای راهنمایی میکنی من گاهی پیاماتو میخونم خیلی با حوصله جواب میدی سوال بچه ها رو 

من خودم کلا از اول تصمیمم این بود روال خودمو داشته باشم ولی خب باز ببینی کسایی بودن که اینطور نتیجه گرفتن دلت آروم تر میشه که تصمیمت درسته 

بازم همه چی دست خداست اگه بخواد میشه حتما 

بگو علائم کرونا دارم میترسم بیام سرکار  بلاخره باید چند ساعت رو صندلی بشینی  نماز خونه د ...

میتونم هر نیم ساعت پاشم استراحت کنم اره هست جایی برا دراز کشیدن 

اینو برا هایپری گفتم بعد فهمیدم همسرم کرونا داره واقعا ولی خودم نگرفتم  😂

میتونم هر نیم ساعت پاشم استراحت کنم اره هست جایی برا دراز کشیدن  اینو برا هایپری گفتم بعد ...

خب برو بینش هم کمی قدم بزن هم دراز بکش 

بگو کمرم گرفته خیلی اذیتم نمیتونم بشینم همش

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود