2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045182 بازدید | 684433 پست
منم همین مشکل رو دارم ... همش فکرم درگیرشه که چیکار کنم🤔🤔🤔 من جنین هام تهرانه هستند خودم کرمانشا ...

من یه کم تحقیق کردم واسه هواپیما منصرف شدم اطلاعات خوبی نصیبم نشد واسه همین تصمیم گرفتم با ماشین شخصی برم و برگردم 

اینجوری خیالم راحت تره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما من یه سوال دارم 

فردا انتقالمه 

جمعه استراحت کنم و شنبه برم سر کار مشکلی پیش میاد ؟ کارم نشسته هست 

دیگه اینکه از کی میشه رانندگی کرد ؟ کلا استراحت سه روز اول مخصوصا که برا لانه گزینیه چطور باید باشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
آره گلم، علائمت رو بگی اورژانسی میفرستن سونو، حتی سونو مرکز اطفال تو خ طالقانی شبانه روزی انجام میده ...

زینبی جون من ۱۳سیکل قراره سونو بشم و روز انتقال مشخص بشه..۴تا استرادیول دارم، روزانه..میخواستم ببینم حدودا چندم سیکل انتقال میدن که برا اون دوره مرخصی بگیرم ..۴مهر میشه ۱۳سیکل ام

راستی عزیزم انشاله به سلامتی زایمان کنین

ممنون عزیز دلم. برات بهترین اتفاقات و سورپرایزها رو آرزو میکنم. تازه دیروز که دیدمش فهمیدم چرا خیلی ها صارم رو ترک کردن اومدن مام بخاطر دکتر علیرضایی. اینستاش رو هم داد گفت هر سوالی داشتی دایرکت بپرس جواب میدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خانوما من یه سوال دارم  فردا انتقالمه  جمعه استراحت کنم و شنبه برم سر کار مشکلی پیش میاد ...

اگه میتونی دو سه روز مرخصی بگیر استراحت نسبی داشته باش بشین پاشو یه کم یواش تو خونه راه برو ولی کار نکن دو سه روز 

دکتر نصر که داخل کلیپاش میگه زندگی عادیتونو داشته باشبن 

ولی به نظرم سه روز رعایت کنیم بهتره

ممنون عزیزم

سلام ببخشید من هفته ی پیش رفتیم گفتن حجم اسپرم کمه این هفته هم بازم تکرار کردیم گفت تعداد خوبه ولی حجمش کمه ولازم نیست تقویتی بخوره ببخشید شما دکتر به همسرتون تقویتی نداد به نظرت بدم بخوره ضرر نداره 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
زینبی جون من ۱۳سیکل قراره سونو بشم و روز انتقال مشخص بشه..۴تا استرادیول دارم، روزانه..میخواستم ببینم ...

من 12 سیکلم که رفتم سونو انتقالم یک هفته بعد گفتن یعنی 19 سیکلم جنین هام بلاست هستن اگه جنین سه روزه باشه زودتر میشه دو روز 

البته واسه هر کس فرق داره با توجه به سونو اون روزت بهت میگن ببینن ضخامتت چطوره

اگه میتونی دو سه روز مرخصی بگیر استراحت نسبی داشته باش بشین پاشو یه کم یواش تو خونه راه برو ولی کار ...

نمیدونی چقد بد قلقه اینی که پیشش کار میکنم تا دلیل نیاری مرخصی نمیده 

موندم چیکار کنم 

مثلا برم ولی کم کار کنم کلا تایم بگذرونم نظرت چیه 

خانوما من یه سوال دارم  فردا انتقالمه  جمعه استراحت کنم و شنبه برم سر کار مشکلی پیش میاد ...

بچه ها لطفا کسایی که انتقال دادین و شاغل بودین میشه کمک کنین نظر بدین 

بچه ها لطفا کسایی که انتقال دادین و شاغل بودین میشه کمک کنین نظر بدین 

عزیزم زینب جون فقط یک روز تو خونه موند پس فرداش رفت سر کار و خداروشکر نی نیش بغلشه

خودت باش تو ورژن آرومتر 

فقط سنگینی بلند نکن استراحت زیاد خوب نیست 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم زینب جون فقط یک روز تو خونه موند پس فرداش رفت سر کار و خداروشکر نی نیش بغلشه خودت باش تو ...

نمیدونی چقد با این جملت بهم امیدواری دادی و آروم شدم چون شرایطم سخته برا مرخصی نمیخوام همکارام چیزی بفهمن همه هم خانومن و فضول  

خدا نینیتو برات نگه داره عزیزم ❤️❤️❤️❤️