2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045281 بازدید | 684446 پست
اره عزیزم من تنبلی تخمدان دارم و پلی کیستیک هم هستم تو پانکچر ۳۰ تا تخمک داشتم البته هایپر شدم و خیل ...

من با وجود اینهمه دارو و پلی کیستیک بودن ۴تا تخمک داشتم که روز ۱۴سیکلم اندازش۱۴بود😔

منتظرتم دخترم...زود بیا تو دل مامانی🥰میدونم به زودی میای
منم اونطوریم اماچون متاسفانه چون ذخیره همزمان کنه اینطورمیشه

اصلا موندم چرا اینطور شد

حالا از چند نفری پرسیدم ممکنه هر فولیکول دوتا تخمک داشته باشه

نمیدونم چقدر درسته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا موندم چرا اینطور شد حالا از چند نفری پرسیدم ممکنه هر فولیکول دوتا تخمک داشته باشه نمیدونم چقد ...

من که ندیدم والله هم تنبلی دارم هم ذخیرم کمه خداخودش کمکمون کنه, پریودامم دیربه دیرافتادن. من8تافولی داشتم5تاتخمک ویک جنین سری قبلم

من که ندیدم والله هم تنبلی دارم هم ذخیرم کمه خداخودش کمکمون کنه, پریودامم دیربه دیرافتادن. من8تافولی ...

منفی شدی؟

الان باز تو سیکلی؟

من پنج شنبه پانکچر دارم

قربونت برم انشالله خودتم, شماکی انتقال میدی یادادی؟  ازقیمت جدید دارو ها خبر داری؟ من قراره خد ...

من پنج شنبه قراره پانکچر بشم.دیگه دکتر باید تشخیص بده کی انتقال بده

البته بنظر نمیاد هایپر شده باشم

من تا الان حدود یه تومن پول داروهام شده

من پنج شنبه قراره پانکچر بشم.دیگه دکتر باید تشخیص بده کی انتقال بده البته بنظر نمیاد هایپر شده باشم ...

انشالله که کلی جنین توپولی برات دربیاد. جدی میگی؟؟ دارومگه چبا داشتی؟ من سری قبل سینال اف هاش ام جی ستروتاید وپروژسترون وانوکساپارین3400شده بودن

سلام عزیزم خوبی گلم؟ درحالی؟ 

سلام مهربون جان 

اوایل بهم ریخته و کلافه بودم بعد خودمو جمع و جور کردم گفتم من هرکاری از دستم بر اومده کردم از مراقبت و تغذیه بگیر تا دعا و مثبت اندیشی اکر بشه شکر خدا اگرم نشه راضیم به رضای خدا .حتما صلاح و مصلحت نبوده .

باید آخرای شهریور برم سونو ببینم چی نشون میده

سلام مهربون جان  اوایل بهم ریخته و کلافه بودم بعد خودمو جمع و جور کردم گفتم من هرکاری از دستم ...

قربونت برم عزیزدلم راست میگی فقط وفقط ازخدا واباعبدالله بخواه ازحضرت عباسم من خیلی دلم میگیره این ذکرومیگم اروم میشه دلم. 

یاکاشف الکرب عن وجهه الحسین علیه السلام اکشف کربی بحق اخیک حسین علیه السلام. 

انشالله قلب کوچولوی نازت تشکیل بشه وبتپه برات حمدمیخونم عزیزم

انشالله که کلی جنین توپولی برات دربیاد. جدی میگی؟؟ دارومگه چبا داشتی؟ من سری قبل سینال اف هاش ام جی ...

کارما اف اس اچ و هاش ام جی ستروتاید و دکاپپتیل

اره والا همینا بود

کارما اف اس اچ و هاش ام جی ستروتاید و دکاپپتیل اره والا همینا بود

اهان انشالله که کلی فولی خوب داری به منم خبربدی هاپنج شنبه برگشتی استرسم نداشته باش. خخخ من یادم میادپانکچرم میپوکم ازخنده عین کولی هاازترس فشارخونم افتضاح بالارفته بود پایین اوردن اول بعدبیهوشی