2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست

من امروز روز هشتم انتقالم، گاهی احساس میکنم زیر دلم یه حالتی منقبض میشه، گاهی هم دل درد پریودی دارم درد قابل تحمل، الان خوبم، سر ظهر هم یه حالت تهوعی اومد سراغم که معذرت میخوام اووق زدم گفتم الانه بیارم بالا، بنظرتون طبیعیه؟ کسی بوده با همچین علائمی؟

کار خوبه خُــدا درست کنه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز روز هشتم انتقالم، گاهی احساس میکنم زیر دلم یه حالتی منقبض میشه، گاهی هم دل درد پریودی دارم ...

طبیعی بودنش که طبیعیه هرعلایمی باتوجه به اینهمه امپول ودارو انشالله مامان شدی. 

من امروز روز هشتم انتقالم، گاهی احساس میکنم زیر دلم یه حالتی منقبض میشه، گاهی هم دل درد پریودی دارم ...

عزیزم همش طبیعیه خودتو اذیت نکن ایشالا مامان شدی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم شما داروهات چند؟ 

برای انتقال بجز استرادیول و ویتامین دی و اسید فولیک ۷۰۰ تومن شد یعنی فقط پروژسترون و شیاف و انوکسا خریدم بقیشو از قبل داشتم البته من بیمه ندارم

برای انتقال بجز استرادیول و ویتامین دی و اسید فولیک ۷۰۰ تومن شد یعنی فقط پروژسترون و شیاف و انوکسا خ ...

اهان درسته عزیزم اخ اخ نگوازانوکساپارین یادم میادتنم میلرزه. 😔

منظورم امپول گونال وهاش ام جی وستروتایدبود. میترسم بادلار که اینهمه بالارفته اونام گرون شده باشن

فدااااات عزیزم،ک اینقدر قشنگ این چیزها رو بهم یادآوری کردی گلم، خدا از خواهری کمت نکنه، ان شاء الله ...

مرضی جونم میدونم که ناشکری نمیکنی اما من میدونم روزای سختیه ، فاصله سنی منو برادرم زیاد بود مامانم شاغل بود درسم میخوند ، من بیشتر وقتا برادرمو نگه میداشتم و واقعا سخته نگهداری از نوزاد و بچه کوچیک

الهی شاهد خوشبختی و عاقبت بخیریش باشی و خستگی این روزا از تنت دربیاد هرچند که یک مادر تا آخرین نفسش هم خیالش از فرزندش راحت نمیشه

احسنت خیلی قشنگ گفتی 👌👌👌😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔 کاش بیخوابیای شبانه برا در دونه ام باش....

الهی آمین 

هر نشدنی مقدمه یک شدنه

هر شکستی مقدمه یک پیروزیه 

هر سختی مقدمه یک راحتی

برای روزی که تو آسایش قدر داشته هامون رو بدونیم و شکر گذار باشیم

ایشالا خدا به زودی زود قسمت همه منتظرا بکنه ماهم بیایم از بی خوابی هامون و دردسرهای بچه داریمون بگیم و از هم کسب تجربه کنیم

خوب پس حتما لازم نبوده گلم،همون اف اس اچ هم یکی از آزمایشات ذخیره تخمدان هست

دیشب از بچه های تاپیک پرسیدم گفتن عددش باید زیر ده باشه اما عددی ک مشخص میشه عدد ذخیره تخمدان نیست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دیشب از بچه های تاپیک پرسیدم گفتن عددش باید زیر ده باشه اما عددی ک مشخص میشه عدد ذخیره تخمدان نیست

آره درسته تازه دکتر محیطی به من گفت باید زیر ۱۲ باشه ،به کیفیت تخمک مربوطه ،هر چی fsh بالا تر باشه یعنی تخمدان داره به سمت نارسایی میره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...