2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045277 بازدید | 684446 پست
الان شک کردم میگم شاید پرتخمک و پلی کیستیک یکی باشه. با توجه ب چیزایی ک نت خوندم و توضیحاتی ک شما دا ...

نگران نباش ،اگر هم باشی شاید خیلی خفیف باشه ،آزمایش ذخیره تخمدان ندادی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با ۱۰ منفی شدم پیشش این سری هم ۱۱/۵ بود

توی سیکل انتقال، با داروهایی ک میدن ضخامت بالاتر میره؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قرب ونت 😘  اگر بود دکتر بهت میگفت ،پس انشالله کلی تخمک خوب داری

مرسی گلم انشالله😍

خودتم همینطور👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نگران نباش ،اگر هم باشی شاید خیلی خفیف باشه ،آزمایش ذخیره تخمدان ندادی ؟

نه تو آزمایشام نبود فقط fsh بود.

خانوما من امروز روز 20 انتقالم و انتقالم هم شکر خدا مثبت شد معذرت میخوام امروز رفتم دستشویی چند قطره ...

عزیزم تبریک میگم مثبت شدنتو خدا رو هزار مرتبه شکر انشالله ۹ ماه بارداری خوبی داشته باشی..نگران نباش همونی که دکتر گفته رو انجام بده انشالله نینی  داره جاشو سفت میکنه

گلم شما دکترت دکتر حمدی بود؟ 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نمیدونم. والله توکل بخدا ،🤲😄

منم دقیقا مثل شما اومدم اینجا پرسیدم کسی مثل من هست، فکر کنم لیانا جان گفت اونم علائمی نداشته، واقعا دیگه روزهای آخر نزدیک آزمایش که به شلوغی آخر اسفند خرده بود یادم میرفت انتقال دادم یکدفعه پله مترو سریع میرفتم به قطار برسم،،،  و  ول  ولی از هفته ۷ یا ۸ به بعدش برات بگم که چنان علائمی اومد سراغم که نگو و نپرس، ،  ان شالله شما هم بدون علائم مثبتید عزیزم

خانوما مگه کسایی که پلی کیستیکن نباید تو سیکل ای وی اف پر تخمک باشن؟ چرا برای من۴تا بیشتر نیست؟

اره عزیزم من تنبلی تخمدان دارم و پلی کیستیک هم هستم تو پانکچر ۳۰ تا تخمک داشتم البته هایپر شدم و خیلی سخت بود

خانوما جدیدا کسی آمپولای ای وی اف خارجیش رو خریده؟؟؟؟؟ ، من ماه پیش که اچ ام جی و سینال اف زدم ایرانی بودن اصلا تاثیر نکردن و عین حالت عادی که همیشه یه فولیم بالغ میشد یک تخمک ازم گرفتن ، میخوام این ماه خارجیشو بزنم ، خواهش می کنم اگر کسی خارجیش رو گیر آورده بهم بگه از کجا خریده ، هر شهری باشه مهم نیست ولی تهران اگه کسی پیدا کرده بگه که براش از ته دل دعا می کنم ، لطفاااااا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!