2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
عذر میخوام من یادم رفت بگم همه چی با خودم برده بودم عکس رنگی ازمایشا هورمونی همه چی کامل بود جر ازما ...

ممنونم مرسی از تو ضیحاتتون

میگم من اگر بخوام برم مام چقدر احتمالش هست که خود دکتر نصر ویزیت کنه؟

و بنظرتون بهتر نیست من مدارکم رو ببرم هرچی کم بود و یا تاریخش گذشته بود خودش بنویسه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه چهار روز دیگه تا ازمایش مونده که تا اون موقع هر چی خیره برات پیش میاد ناامید نباش ای کاش بی بی چک ...

ممنونم عزیزم نه بی بی چک نزن من که خیلی حالم بد شد بی اختیار فقط اشک میریختم. اخه جنین 3 تا دیگه دارم کلی هزینه کردم اهدایی گرفتم. 

زنگ زدم الان برنداشتن, شایدبقول شماالکی گفتن. 😭😭ایشالله پیداکنیم خیلی امیدواربودما

حالا بعدا باز تماس بگیرید پیگیری کنید، انشاءالله که گیرتون بیاد

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم میشه بدونم چرا میکرو کردید؟ ب خاطر شرایط خودت یا همسرت؟

من تخمدان پلی کیستیک داشتم که با لاغر شدن همیشه پریود منظم و هر ماه فولیکول خوب داشتم اما باردار نمیشدم.بعدش متوجه شدیم همسرم مشکل داره که با چندتا دکتر هم ایران و هم خارج مشورت کردیم گفتند شما طبیعی سخت بچه دار میشید.

دیگه گفتم یه بار میکرو‌میکنم و نتیجه میگیرم.

اما نشد.بیخیال شدم.تا اینکه امسال آندومتریوز هم اضافه شد!و به اجبار لاپارا و انتقال دوم و منفی متاسفانه!

راضیم به رضای خدا!

هرچی اون بخواد!

فقط انشالله دلم آروم بشه و راه درست رو پیدا کنم!

ممنونم مرسی از تو ضیحاتتون میگم من اگر بخوام برم مام چقدر احتمالش هست که خود دکتر نصر ویزیت کنه؟ و ...

شما هرچی ازمایش دادی و ببر کامل اگه چیزی خواستن خودشون میگن من عکس رنگی سر خود گرفتم بردم گفت نیاز نداشت 

دکتر نصر کارای  اصلی و دیگه خودش میکنه مثل پانکچر و انتقال کمی ویزیت کردن بیمارا رو کمتر کرده معلومه 

مال من و خودش بود اما گاهی شده نباشه مرکز مام به نظرم همه خوبن کل تیم قوی هستن که نصر معروف شده از ماما بگیر تا جنین شناس 

دیگه دکتره خدا که نیست هرچی قسمته ❤️

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
زنگ زدم الان برنداشتن, شایدبقول شماالکی گفتن. 😭😭ایشالله پیداکنیم خیلی امیدواربودما

باز زنگ زدم گفتن نداریم هفته دیگه تماس بگیر شاید آورده باشیم، شما هم مرتب تماس بگیرید انشاءالله که آمپول رو بیارن

جنین بلاست انتقال میدم یک شنبه هفته آینده  تا اون موقع ضخامتم زیاد بالا نمیره؟؟

نمیدونم عزیزم بستگی به رحمت داره‌.. ...ولی پروژسترون استفاده کنی ضخامتت ثابت میمونه من روز ۱۵ سیکلم ۱۲ ونیم بود ضخامتم ۲۰ سیکل هم انتقال دادم دکتر گفت ثابت میمونه ولی من مطمئنم بالارفته بود 

شما هرچی ازمایش دادی و ببر کامل اگه چیزی خواستن خودشون میگن من عکس رنگی سر خود گرفتم بردم گفت نیاز ن ...

انشالله موفق میشی همین بار.خدا معجزه کنه براتون.

ممنونم

امیدوارم جواب بگیریم با همین بسته آخر،و اگر خدا نخواست انشالله راه بهتر و درست تری رو جلوی پام بذاره

انشالله توکل برخدا اره الان باززدم گفت پیدانکردیم.😫😖 پس ماچیکارکنیم?

چی بگم والا، توکل به خدا من که اگه پیدا نکردم مجبورم سینال اف بزنم دیگه