2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
عزیزم یعنی سه روز دیگه انتقالته یا جنین بلاست انتقال میدی ...ایشالا که مثبت میشی 😍

جنین بلاست انتقال میدم یک شنبه هفته آینده 

تا اون موقع ضخامتم زیاد بالا نمیره؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا من ضخامت روز 12 پریودم 9/5 بود روز انتقالم 19 پریودی هست ضخامتم تا انتقال زیاد بالا نمیره؟؟ همچنان دگتر  گفت روزی 4 تا استرادیول بخورم 

@زینبی_بابا    

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام دوستای عزیزم😍😍

خیلی وقته نیومدم اینجا خیلی دلم تنگ شده بود نمیدونم از بچه های قدیک کسی باردار شده یا نه از خدا میخوام همه به مراد دلشون برسن

@زینبی_بابا   عزیزم خدا قوت میبینم که هنوزم اینجا داری بچه ها رو راهنمایی میکنی خدا اجرت بده

از آنا جون چه خبر دیگه نمیاد اینجا؟؟حالش خوبه؟

خدا جونم شکرت...
از دیشب کلا زیر شکم درد خفیف داره و خیلی بی حالم... توکل به خدا برام دعا کنید اروم شم🙏🏻🙏🏻

درد زيره شكمت اصلا ربطي به ديشب نداره عزيزم.منم از روز ٦ درد زير شكم شديد مي گيره ول مي كنه.علتش هم پروژسترونه 

فكرت رو مشغوله هيچي نكن كه خداي ما خيلي خيلي بزرگ و رحيم🌸🌸

عزیز یه سوال شما آمپول النوا رو جای خاصی براتون تزریق کردن؟ چون بمن گفتن ما نمیزنیم و مسئولیت داره ب ...

عزيزم شايد چون آمپول گرونيه ترسيدن بزنن بهت😂😂

من اكثر آمپول هام رو بيمارستان آبان زدم بخش اورژانس صبح تا ساعت ٦ عصر يه خانم پرستاره گوگولي داره خيلي هم به تزريق آمپول هاي ماها وارده

هزينش هم فرقي نداشت يه زير جلدي ساده ٤٥٠٠ تومن

سلام عزیزم، حدودا بین 8 تا 12 ولی گاهی نظر دکترا فرق داره  مثلا نصر با 6.4 هم انتقال موفق داشت ...

سلام زینب جون ببخشید یه سوال من امروز وارد سیکل ای یو ای شدم دکتر ک سونو کرد گفت تنبلی تخمدانت خیلی شدیده رو ۱۶ هست عددش بعد بهم قرص لتروزول داد گفت از ۵ پریود روزی ۲ تا به مدت ۷ روز بخور بیا سونو ولی من اصلا راضی نیستم چون سریه پیش ک ای یو ای کردم تو‌ رویان با امپول تحریک تخمدان کردن این الان قرص داد بعد من یسری قرص لتروزول خوردم روزی ۲تا ولی از ۳ سیکل خوردم به مدت ۵ روز روز دهم رفتم سونو فولیکول سایز ۲۶ شده بود ک اصلا خوب نبود برا اقدام، الان به نظر شما اگه ۱۲ روز دیگه رفتم سونو سایز فولیکول خوب باید از چه سایزی باشه که من ای یو ای انجام بدم؟؟؟

عزيزم شايد چون آمپول گرونيه ترسيدن بزنن بهت😂😂 من اكثر آمپول هام رو بيمارستان آبان زدم بخش اورژانس ...

خیلی ممنونم عزیزم از پاسخت برم امروز چندجا ببینم چی میشه اره امپولو دو میلیونو پونصد خریدم 😁

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام خانوما ..دفعه پیش سوال پرسیدم هییییییییچکس جوابمو نداد   اگه میشه این سوالمو جواب بدین کس ...

عزيزم لك بيني و خونريزي خيلي دلايل داره.هماتوم،قرار گرفتن جاي جفت و خيلي چيزهاي ديگه.

بله خونريزي در طول سه ماهه اول احتمالش زياده فقط اينكه برو حتما پيش دكترت تا علتش رو پيدا كنه.داروي مورد نياز يا استراحت رو دكترت بهت ميگه كه ايشالله بارداري خوب پيش بره

پنجشنبه میشه روز چندم انتقالت؟والا برا من روز ۱۲ انتقال نوشته برم آزمایش.خب زود نیست؟

سلام عزیزم امروز چطوری ...زیاد خودتو درگیر نکن واسه ازمایش چون تو جنینات بلاست شاید زود ازمایش نوشته

سلام عزیزم امروز چطوری ...زیاد خودتو درگیر نکن واسه ازمایش چون تو جنینات بلاست شاید زود ازمایش نوشته

والا جنین بلاست رو هم روز ۱۲ نمینویسن.میترسم نتیجه رو درست نشون نده.

خدایا شکرت  
من دیروز که گفتی زنگ زدم نوین داشت قرار شد هرموقع خواستم برم شوهرم بره ازتهران بگیره بیاره واسم  ...

عزیزم من امروز که زنگ زدم نوین گفتن این آمپولو نداریم، شما این آمپول رو خریدین؟ من پرسیدم ازشون گفتن اصلا این آمپولو نداریم، جای دیگه نمی شناسی گونال اف داشته باشه؟ 22 بهمن هم تماس گرفتم گفتن نداریم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست