2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045242 بازدید | 684441 پست
قرص کلسیم میخورم ، ماست و پنیر هم بهم نمیسازه🤦‍♀️دو سه تا لیوان دوغ خوردم ،کشک هم بعضی وقتها میخورم ...

😆😆😆

خب خوبه حداقل قرص رو میخوری 😁😁

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا!خدا انشالله راه رو برامون هموار و راحت کنه. خدا که بد بنده هاش رو‌نمیخواد!حتما یه جای بهتر و ...

عزیزم میشه بدونم چرا میکرو کردید؟ ب خاطر شرایط خودت یا همسرت؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام بچه ها فردا دارم وارد سیکل ای یو ای میشم اصلا حالم خوب نیست یاد روزای سختم افتادم و پشیمون شدم ...

عزیزم توکلت به خدا باشه انشاالله همه چیز عالیه و زود زود مامان میشی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم سونو اول که رفتم پنج هفته و سه روز بودم که فقط ساک دیده شد دکترم گفت سونو گرافی نباید دلت رو خال ...

عزیزم چرا پیشنهاد میدید صدا رو نزاره؟ علتش چیه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه فکر کنم ۵ تومن گرفت دوستم تو خونه خودش زده بود ولی من ترسیدم رفتم درمانگاه  ببین تو کرج هم ...

خیلی ازت ممنونم گلم خدا نی نی تو حفظ کنه براتون اره امروز باید بزنم باز چندجا میرم نزدن دیگه بعدش میرم بیمارستان بهمن. یه سوال بکنم عزیز شما مشکلت چی بود که آی وی اف کردی

در اندک من تویی فراوان یارب..
نه فکر کنم ۵ تومن گرفت دوستم تو خونه خودش زده بود ولی من ترسیدم رفتم درمانگاه  ببین تو کرج هم ...

اخه یذره قیافه امپوله متفاوته با آمپولای دیگه یکم ترسناکه 😅

در اندک من تویی فراوان یارب..

سلام خانومایه سوال قراربوددوهفته دیگه که وقت پریودی بودشروع کنم به ال دی خوردن ولی دیروزکه میشه وسط سیکل لکه بینی شروع شدکه همیشه قبل پریودشدنم دارم حالابه نظرتون برم ابن سینا چک بشم یانه پریودی حساب کنم وال دی بخورم _زنگ زدم مرکزگفت عیبی نداره گاهی اوقات اینجوری میشه ادم یعنی توماه دوبارپریودشدم درضمن اقدام به بارداری کردم حالامرکزگفت ال دی شروع کن چیکارکنم به نظرتون

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹