2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
عذر میخوام من یادم رفت بگم همه چی با خودم برده بودم عکس رنگی ازمایشا هورمونی همه چی کامل بود جر ازما ...

فقط میگید ازمایش همسرتون رو کدوم آزمایشگاه گرفتید؟

یعنی براش آزمایشگاه مهمه؟

قبلا دکتر دیگه رفتید؟انتقال داشتید؟؟

انشالله موفق میشی همین بار.خدا معجزه کنه براتون. ممنونم امیدوارم جواب بگیریم با همین بسته آخر،و اگ ...

انشالله هرچی خیره عزیزم 

❤️❤️

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میگید ازمایش همسرتون رو کدوم آزمایشگاه گرفتید؟ یعنی براش آزمایشگاه مهمه؟ قبلا دکتر دیگه رفتید؟ ...

من شمالم عزیزم از همین جا همه ازمایش ها رو بردم 

اولین بارمه پیش دکتر میرم من تعیین جنسیت دارم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
زنگ زدم الان برنداشتن, شایدبقول شماالکی گفتن. 😭😭ایشالله پیداکنیم خیلی امیدواربودما

عزیزم حالا فکر نکن گونال قراره معجزه کنه که سینال نمیکنه ها. من برای IUI ام گونال استفاده کردم. سه تا فولیکول داشتم که یکیش خوب بود و دو تای دیگه متوسط (فکر میکنم 14 بودن، اون خوبه 18) که دو روز بعدش انتقال دادم. همیشه هم ماه های عادی 1 دونه تخمک خوب داشتم. برای میکرو سینال استفاده کردم که 8 تا تخمک داشتم.

درد زيره شكمت اصلا ربطي به ديشب نداره عزيزم.منم از روز ٦ درد زير شكم شديد مي گيره ول مي كنه.علتش هم ...

اخه دقیقا از دیشب شروع شد و الان هم درد داره ولی خفیف...

اره ممکنه هم از دارو ها باشه و این عصبانیت تحریک کرد..

توکل به خدا

ممنونم عزیزم⚘⚘

عزیزم حالا فکر نکن گونال قراره معجزه کنه که سینال نمیکنه ها. من برای IUI ام گونال استفاده کردم. سه ت ...

اره بدنهافرق میکنن دیگه من باسینال5تاتخمک داشتم توکل برخدا حس میکنم گونال بهتره. 

کسی بتونه پرگوریس پیداکنه واقعا عالیه ها

ایشالله که بدن توخوب جواب بده سری قبل که من زدم جواب نگرفتم. خیلی ناراحتم

ممنون عزیزم، انشاءالله این سری تخمکای باکیفیت و جنیینای سالم و ناز و تپلی برات تشکیل شه و انتقال بدی و مثبت شی  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ممنون عزیزم، انشاءالله این سری تخمکای باکیفیت و جنیینای سالم و ناز و تپلی برات تشکیل شه و انتقال بدی ...

قربونت برم ممنون انشالله بهتریناروبرای خودتم رقم بخوره ونتیجه بگیری ای کاش میشد یدونه امپول پرگوریس پیداکرد زد خیلی موثره

عزیزم مگه کسی ک پلی کیستیک هست کیفیت تخمکاش نسبتا پایین تره؟ پلی کیستیک دقیقا یعنی چی؟ کسی ک فولیکو ...

عزیزم به من تو سنوگفت پلی کیستیکی ولی سری قبل که تخمک کشی شدم دکترم گفت شاید به خاطره همون pcoهست که تخمکت کیفیت نداره یا پوچه معمولا ما که این مشکلو داریم تخمک زیاد داریم زخیرمون خوبه با دارو هم پریود میشیم یا نامنظمه چون تخمک زیادم میدیم دکتر گفت کیفیتش کمه حالا نمیدونم این بار به امید خدا ببینم چه جوریه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی