2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
من از تهران گرفتم ،شما فقط ال دی داری ؟آمپولی براتون ننوشت ؟من فقط فولیک اسید و کیوتن قرمز مصرف میکن ...

ازتهران کدوم داروخونه گرفتی عزیزم؟ بگم شوهرم بخره والله استرس دارم ازتجربه بدسری قبلم. 

نه تنهاال دی نیست, 20تاهم مدروکسی پروژسترون چون پریودنمیشم. فولیک اسید, d3,کیوتن قرمز, امگا3,اوابویت وفرتیل ایددادن همین. اسپرینم که همیشه میخورم

نه خودم گرفتم اخه دکترم هیچی نگفت

شما هم رویان میرید ؟متاسفانه پزشک های رویان اعتقادی به مکمل ندارن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چند سالته؟ اف اس اچ خونت چنده؟ بالاست؟ برای بچه اول اقدامی؟ تو مرکز ما خیلی ها باردارشدند با ت ...

شما با نصر هستی عزیزم؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
عزیزم همسر منم مورفوش صفر بود....  عزیزم اولا تغذیه سالم و متناسب با طبع بدنش میتونه کیفیت رو ...

آنا جون بعد انتقال چجوری بخوابیم؟پاها جمع باشه یا نه؟ به پهلو بخوابیم؟

و اینکه من این سری که انتقال دادم هییییچ علامت و درد و گرفتگی ندارم سری قبل کمی گرفتگی زیر شکم داشتم ولی این بار اصصصلا، نگار هیچ اتفاقی برام نیفتاد، میگم نکنه اصلا انتقال ندادن چیزی🤔

ازتهران کدوم داروخونه گرفتی عزیزم؟ بگم شوهرم بخره والله استرس دارم ازتجربه بدسری قبلم.  نه تنه ...

نگران نباش عزیزم ،داری مکمل میخوری انشالله اینبار کلی جنین داری ،یه داروخانه نزدیک رویان هست من از اونجا گرفتم البته یک ماه پیش ،اسم داروخانه رو فراموش کردم متاسفانه ،شما فقط به خاطر ذخیره میخواید میکرو کنید ؟دفعه قبل چند تا تخمک داشتید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نگران نباش عزیزم ،داری مکمل میخوری انشالله اینبار کلی جنین داری ،یه داروخانه نزدیک رویان هست من از ا ...

شما برای پانکچر انشالله سینال میزنید یا گونال؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
نگران نباش عزیزم ،داری مکمل میخوری انشالله اینبار کلی جنین داری ،یه داروخانه نزدیک رویان هست من از ا ...

فکر کنم حافظ رو میگید درسته؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
دکتر من هم از شروع اماده سازی تخمک و پانکچر تا تایید نشدن بارداری هیچ مکملی نمیده و بهش اعتقاد نداره ...

ن منظور من قبل از شروع سیکل تخمک کشی هست ،اگر تاثیری ندارن پس این داروها چرا تولید میشن

شما برای پانکچر انشالله سینال میزنید یا گونال؟

والله اصلا نمیدونم قراره چه دارویی برام بنویسن ،ولی خوب بین این دو اگر گونال بتونم گیر بیارم خیلی بهتره