2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
مطبش رو برده بود اونجا فقط اون جا ویزیت میکرد من الان استرس گرفتم اگه اون جا نیست کجاست 

نگران نباش گلم ،به قول خودت اگر میخواست جایی بره اطلاع میداد،داخل اینستا پیام بزار دیگه تا فردا جوابت رو میده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش گلم ،به قول خودت اگر میخواست جایی بره اطلاع میداد،داخل اینستا پیام بزار دیگه تا فردا جواب ...

مرسی عزیزم 😘

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
سلام گلم dhea برای ذخیره کم هست،ربطی هم به بلندی یا کوتاهی سیکل نداره ،من ذخیره م ۱/۷ بود یک سال پیش ...

من ذخیرم ۲/۵هست فقط روزی دوتا فرتیل اید میخورم کافیه بع نظرتون؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
وایییییی یعنی این قرصه اینقدر خوبه؟ الان یادم اومد دکتره میخواست اینوبنویسه بعدگفت نمیاد ننوشت.  ...

سیکلت بلند یا کوتاه ؟من خودمم موندم چکار کنم اصلا نمیدونم با آمپول هام تداخل پیدا میکنه یا ن ،شما تهرانی گلم ؟من دکتر خودمم داخل شهرستان بهم گفته بود dhea برای من بهتر از اووابوست هست و پزشک رویان گفت اووابوست 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سیکلت بلند یا کوتاه ؟من خودمم موندم چکار کنم اصلا نمیدونم با آمپول هام تداخل پیدا میکنه یا ن ،شما ته ...

من سیکلم بلندهست چون من دیرپریودمیشم pcodهستم واسه همین این ماه ال دی اینهادادن وتقویتی ماه بعد برم شروع. نه نترس تداخل نمیکنن بخوراگردوره ات طولانیه. من مشهدم اخ ازدست دکترم. 😡😡برام چراننوشت اخه بااین ذخیره کمم گفت نیستش بازخوب شددیدم حتمامیگردم واسه یک ماه بخرم. الان توخودت چی میخوری؟ شهرشماهستdhea?

من ذخیرم ۲/۵هست فقط روزی دوتا فرتیل اید میخورم کافیه بع نظرتون؟

ذخیره ۲/5 ذخیره خوبی هست ،برای کیفیت هم اووابوست و فرتیل اید قرص های خوبی هستن ،خود دکتر فرتیل نوشت براتون ؟

ذخیره ۲/5 ذخیره خوبی هست ،برای کیفیت هم اووابوست و فرتیل اید قرص های خوبی هستن ،خود دکتر فرتیل نوشت ...

نه خودم گرفتم اخه دکترم هیچی نگفت

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
ب سلامتی عزیزم ان شاالله که زودتر نتیجه بگیری و مامان شی . واقعا دستشون درد نکنه مامانم تزریقاتم یاد ...

عزیزم شما بعد انتقال چجوری میخوابیدی؟ اصلا محدودیتی داره یا مثل قبل بخوابیم؟

الهی فدات شم نه عزیزم میخاستم برم مام پیش دکتر نصر هفته پیش هر روز رفتم اما نیومد مرکز چتد نفر میگفت ...

مگه چند سالته؟ اف اس اچ خونت چنده؟ بالاست؟

برای بچه اول اقدامی؟

تو مرکز ما خیلی ها باردارشدند با تخمک اهدایی، نگران نباش و توکل کن به خدا...

من سیکلم بلندهست چون من دیرپریودمیشم pcodهستم واسه همین این ماه ال دی اینهادادن وتقویتی ماه بعد برم ...

من از تهران گرفتم ،شما فقط ال دی داری ؟آمپولی براتون ننوشت ؟من فقط فولیک اسید و کیوتن قرمز مصرف میکنم ،راست میگفت دکترتون قرص کمیابی هست ،اکر میخواید باید بگردید تا پیدا کنید

شما تخمک کشی کردید؟

ن من تازه اول راهم ،اگر خدا بخواد سه ماه دیگه سیکلم رو شروع میکنم