2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
سلام دوستانی که انتخاب جنسیت انجام دادین  یا اطلاع دارین میشه لطفا بگین اسپرم های مرد و قبل لقا ...

تا جایی که من می دونم تخمک و از زن میگیرن از مردم اسپرم وقتی لقاح دادن جنین هایی که تشکیل میشه بعد تعیین جنسیت میشن که ببینن چندتاش دختره چندتاش پسر ماله من که اینطور بود 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم.نه فعلا.باید ۴ و نیم برم‌مرکز.راستش دکتر حمدی یه قرص پیروکسیکام هم داده بود که ۳ ساعت ق ...

ده دقیقه که چیزی نیست الکی به خودت استرس نده الان باید آروم و قوی باشی انشالله که ۱۴ روز دیگه با بتای خوشگل میای و خوشحالمون میکنی؟

دکتر گفته چند تا برات انتقال میده؟؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ببخشید چند سالتونه زخیرتون چنده

عزیزم ۳۷ سالم وای من از بچه ی دیگه حرف میزنم خونوادهم خیلی جبهه میگیرن میخوای چیکار ولی از اونطرف خونواده شوهرم همش میگن پسرمون پسر نداره از شانس من همشون دوتا دوتا پسر دارن بغیر من 

سلام عزیزم من احتمالا یک هفته دیگه پریود میشم امپولارو میزنم  شما چیکار کردی؟؟؟ دکترت کی شد

والله من قراره برم عرفان نیایش تهران دکتر م کرج ویزیت میکنه بهم امپولامو داده اگه پری بشم شروع میکنم هنوز ال دی دارم شاید منم یکم پری شم  به امید خدا

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
والله من قراره برم عرفان نیایش تهران دکتر م کرج ویزیت میکنه بهم امپولامو داده اگه پری بشم شروع میکنم ...

انشالله موفق باشی عزیزم 

دکترت نگفت برو واکسن انفولانزا بزن واسه بارداریت؟؟؟ میترسم زدن واکسنش بیشتر ضرر باشه 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
خوبی عزیزمم وارد سیکل شدی؟

سلام عزیزم گل پسری خوبه من هر وقت پست های شمارو میبینم که نتیجه گرفتی کلی امید میگیرم انشاالله به سلامتی بغل بگیری منم به امید خدا شاید اول برج اگه پری همراهی کنه امپولامو شروع کنم ولی این بار عرفان نیایش تهران

عزیزم ۳۷ سالم وای من از بچه ی دیگه حرف میزنم خونوادهم خیلی جبهه میگیرن میخوای چیکار ولی از اونطرف خو ...

خانواده شوهر منم پسر پسر زیاد میکنن دوبار شوهرم گفت تو جمع من عاشق دختر بچم دیگه همه سکوت کردن واقعا هم عشقش دخترشه 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
سلام عزیزان، دکتر به منم گفته باید میکرو کنی، راه سختیه نه ?من نگرانم که اخرش چی می شه، چی کار باید ...

سلام

خب مشکلتون چی بوده؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم گل پسری خوبه من هر وقت پست های شمارو میبینم که نتیجه گرفتی کلی امید میگیرم انشاالله به سل ...

عزیزممم حتما نتیجه میگیری من رفتم برای غربالگری نگفتم تعیین جنسیت کردم‌گفتم بزار ببینم چی میگه اول از همه گفت خوب ۹۹ درصد پسر بعد چیزای دیگشو گفت شوهرم با اینکه می دونست وای خوشحال دخترمم همینطور حتما میری و نتیجه میگیری 

عزیزم ۳۷ سالم وای من از بچه ی دیگه حرف میزنم خونوادهم خیلی جبهه میگیرن میخوای چیکار ولی از اونطرف خو ...

وایی عزیزم منم نظر خانوادتو دارم 

اینقدراین مسیر سخت وعوارض دار هست که من توصیه میکنم هیچ کس سمتش نیاد

حیف نیست تن سالم رو بدی دست دکترا 

ماشاالله دوتا دختر داری همونا میشن مایه افتخارت

خانواده شوهر منم پسر پسر زیاد میکنن دوبار شوهرم گفت تو جمع من عاشق دختر بچم دیگه همه سکوت کردن واقعا ...

دختر که نگوووو واقعا هرکی نداشته باشه باخته بخدا نکه چون خودم دارم ولی واقعاااا نعمته من که همین دوتا بسه ولی اگه یه موقع خواستم سومی بیارم حتما از جنین دخترام استفاده می کنم بنظرم دوتا دختر یه پسر 😍😍

اتفاقا منم همه خونواده خودمو شوشو‌همه پسر‌دارن و تو حسرت دخترهای من خودمم عشق پسرم مطمئنم بالاخره شاید دیر ولی به دستش میارم به امید خدا

خوب مگه نمیگن تو روش  تعیین جنسیت آی یو آی میان اسپرم هارو جدا می کنن چرا تو آی وی اف اول ...

علت علمیش رو نمیدونم اما میدونم که آی وی اف به این شکل نیست

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........