2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045610 بازدید | 684476 پست
عزیزم یه میوم کوچیک داری که اگر تو گزارش از نوع فشاری نباشه هییییییییییچ اختلالی برای حاملگی ایجاد ن ...

سلام زینبی منم تو بارداری یک عدد  فیبروم دارم که قبلش نداشتم، این بعد از زایمان برطرف میشه یا بعدش باید دارو استفاده کنم تا برطرف بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چند سالتونه؟ آی وی اف خیلی به سن ربط نداره ولی خوب هر چی زود تر بهتر منم دختر دوممو باردارم ...

بسلامتی عزیزم من هم دختر دومم باردارم من واسه ی این یکی هم رژیم و کیت و هر چی باشه رعایت کردم نشد  از حالا میخوامدنبال دکتر خوب بگردم به دکتر گفتم بعد زایمان ۹ ماه شد بیام گفت بیا چرا سن خیلی مهم چون هم تعداد هم کیفیت تخمک پایین میاد

منم اینطوری شدم عزیزم..یه استامینوفن ساده هم خوردم...اخه من لثه هامم خونریزی زیرجلدی کرده بود...من ک ...

تی تی جون نتیجه بتام اومد. خدا رو شکر بیشتر از دو برابر شده. برا درد دندونمم دعا کن. میخواستم برم دندونپزشکی شوهرم نذاشت. گفت کروناست خطرناکه. اونم که تو دوره بارداری نمیتونه کاری کنه.

سلام دوستان من تو سیکل انتقال جنین هستم جنینام ۴ساله ک فریزن وباید خراش آندومتر انجام بدم خیلی میتر ...

عزیزم من انجام دادم خراش اندومتر با بیهوشی انجام میدن شما نمیفهمی بعدش هم هیچ دردی نداری

دوستانی که آزمایشهای تکمیلی دادی میشه بگید کدوم آزمایشگاه تو تهران تو این زمینه بهتره؟ هم هورمونی و ...

عزیزم دکتر زرنانی معروف فقط ازمایشگاه کاج تو سعادت اباد قبول داشت ک منو برا تمام این ازمایش ها فرستاد اونجا

آره همین آزمایش خون بود اگه خدا بخواد 

نگفت واکسن انفولانزا بزن؟؟؟ دودلم برم پیدا کنم بزنم یا نمیخواد 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
نه عزیزم من تهران هستم ولی تعریف دکتر احمدی رو خیلی شنیدم اکثرا هم بار اول مثبت شدن به نظرم اگه نزدی ...

خیلی ممنون عزیزم ببینم چی میشه دکترش خوب باشه هر جایی باشه میرم فقط نتیجه بگیرم کار خوبی میکنید من که به خونواده خودمم نمیگم خیلی از طرف خونواده شوهرم واسه ی جنسیت اذیتم 

سلام مامان ماهک جون، خداروشکر خوبم فقط چندروزه یه مقدار سرفه ی خشک دارم یعنی گلوم میسوزه البته سابقه ...

نگران نباش الان فصل آلرژیم هست مایعات بخور استراحت کن  

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم امپولامو شروع نکردید کی وارد سیکلش میشید

سلام عزیزم من احتمالا یک هفته دیگه پریود میشم امپولارو میزنم 

شما چیکار کردی؟؟؟ دکترت کی شد

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
خب پس انشالله که این دفعه حتما مامانی  ملیکا جون چه خبر؟ انتقال دادی؟ برات دعا کردم گلم

ممنونم عزیزم.نه فعلا.باید ۴ و نیم برم‌مرکز.راستش دکتر حمدی یه قرص پیروکسیکام هم داده بود که ۳ ساعت قبل انتقال بخورم.دقیقا ۳ ساعت مونده رفتم سر وقتش.ولی پیدا نکردم.۱۰ دقیقه گشتم تا پیداش کردم.همون عصبیم کرد.الانم اثرش روم‌مونده  

خدایا شکرت