2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
مرسی عزیزم...زینبی جان من پریود هام نامنظم هست و دکتر بخاطره شروع انتقال دیفرلین داده...اگه بزنم و پ ...

عزیزم اون یائسگی موقت معنیش اینه تو اون سیکل رحم و تخمدان استراحت میکنه، به معنی پریود نشدن نیست

و احتمال عقب افتادن پریود بالا میره تا حتی 10 روز که اصلا اهمیتی نداره، منم 11 روز عقب افتادم 

کلا اون یائسگی موقت کنترل سیکل و رحم و تخمدان رو دست دکتر میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من یکشنبه پانکچر دارم تست کرونا دادم منفی بوigG وigM هر دوش منفی بوده ولی چند تا فاکتور م ...

عزیزم اگر WBC بالا هست نگران نباش به خاطر اینه که شما تو سیکل پانکچر هستی و فکر کنم تخمک هات زیاد هم هستن 

بعیده مشکلی باشه 

تست خون

عزیزم تست خون ارزش تشخیصی نداره، فقط ته حلقی تست خوبی برای بررسی کرونا هست که اونم 30 درصد موارد منفی کاذب هست 

پس احتمال رو بذار روی اینکه کرونا داری و خودت رو قرنطینه کن، مایعات زیاد بخور، غذا هم هر چی دوست داری بخور، این هم که ادعا میکنن لبنیات و گوشت و فلان نخورید کاملا غلطه، پس هر چی میلت کشید بخور 

حتما قرنطینه باش گلی و اگر علائمت بدتر شد برو مراکز مخصوص کرونا، ان شاء الله چیزی نیست و مامان میشی 😍 😍 😍 😍 

سلام بچه ها من جوابمو گرفتم....همین الان که دستمه و دارم گریه میکنم به شماها دوستای نازنینم دارم پیا ...

خدایا شکرت

مبارکت باشه عزیزم خیلی برات خوشحال شدم   

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها سلام..میگم بعدعز انتقال حتما باید تهران موند؟ مااصلا نمیتونیم بمونیم.شما همه موندید ؟

سلام من این ماه رویان انتقال دارم همون روزم برمیگرده خونم...خیلی از بچه ها همون روز برگشتن شهرشون،فقط باید با احتیاط و آروم تر رانندگی کرد...

آهان خب دکتر البرزی همه رو اینجوری سونو می‌کنه که باید از قبلش شربت منیزیم بخوری و روز آخر فقط صبحان ...

من سونو واژینال معمولی شدم شربت اینا هم نه نخوردم رفتم چکاپ منو سونو واژینال کرد

شاید شما منظورتون سونو رکتال هست؟

@زینبی_بابا     سلام عزیزم من باید 16 انتقالم آزمایش میدادم جنینام سه سه روزه بودن روز 1 ...

چقدر خوبه که هر روز چند تا بتای +دلمونو شاد میکنه بازم تبریک میگم بهت سها جان.الهی این روزا رو به سلامتی طی کنی و دردونتو صحیح و سالم بغل بگیری و به این روزات بخندی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها جواب آزمایشم منفی شد خدا نمیخواد و نخواست من‌مادر بشم  خدانگهدارتون

وااااااای نه  

خوبیه مرکز مام اینه که تو پانکچر فقط یه بار سونو میکنه

اتفاقا اول ک تصمیم داشتم بیاممپیش دکتر نصر، لخاطر رفت و امد از بچه ها تعداد سونو رو پرسیدم. و دو نفر ک بهم جواب دادن گفتن چهار پنج بار میشه... پس چطوری سایز فولیکول رو بررسی میکنه؟

یادمه با خودم حساب کتاب کردم ک اگه هربار ویزیت و سونو سیصد و هشتاد بشه ک فقط حدود دو تومن بابتش باید کنار بزارم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اتفاقا اول ک تصمیم داشتم بیاممپیش دکتر نصر، لخاطر رفت و امد از بچه ها تعداد سونو رو پرسیدم. و دو نفر ...

همون  یه روزی که میریم سایز فولیکولها مشخص میشه بعد بسته به شرایط هرکس دارو میده و روز پانکچر مشخص میشه

عزیزم تست خون ارزش تشخیصی نداره، فقط ته حلقی تست خوبی برای بررسی کرونا هست که اونم 30 درصد موارد منف ...

گلم یه سوال ؟مهمترین ماده اووابوست اینوزیتول ؟اگر اینجوره اینوفولیک هم میشه به جاش خورد ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ن من از دوسال پیش عکس رنگی داشتم،گفتن همین خوبه یه تیکه از عکس رو گذاشتن داخل پرونده،مگه به شما گفتن ...

نه عزیزم هیستروسکپی ننوشتن.

من از قبل ازمایشی ب جز تیروید نداشتم. یه لیست بلندی برام ازمایش نوشتن و گفتن باید برای هیستروسونوگرافی چند روز بعد از پری بیای مرکز.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻