2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
دخترا به الان گیر میاد ؟؟

بله تهران هست، من همدانو کلا گشتم گیرم نیومد گفتن تهران داره ولی گرونه نمیاریم😐منم دمنوشش رو میخورم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
امروز رفتم پیش دکتر تعجب کرد میگه استراحت میکردی و فقط بخور و بخواب شنبه قرار برم مدرسه میگه نری بهت ...

عزیزم مدرسه هارو چیکارمیکنن؟  به ماهیچ اطلاعی ندادن ...همون انلاینه یاقراره حضوری هم بشه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مدرسه هارو چیکارمیکنن؟  به ماهیچ اطلاعی ندادن ...همون انلاینه یاقراره حضوری هم بشه  

اینجا حضوری دو گروه میکنن بچه ها رو هر گروه دو و نیم ساعت انلاین فقط تکلیف براشون بفرستیم اکثر جاها که حضوری کردن مدارس رو

چند روز بعد از انتقال سونو شدین؟؟  من نه دیشب لولیشو رفتم که به حستب خودم باید شش هفته و چهار ...

خوب همه چی خوب بود ساک و جنین رو دید؟برا قلب که زوده درسته؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بله عزیزم متوجه حرف شما که شدم  من منظورم این بود یکی از تشخیصهاش که سونو باشه همون سونو واژین ...

آهان خب دکتر البرزی همه رو اینجوری سونو می‌کنه که باید از قبلش شربت منیزیم بخوری و روز آخر فقط صبحانه بخوری و اینا

مگه شما جوری دیگه پیشش سونو شدین؟

من درد شدید زمان پریودی و خونریزی کم داشتم و کم کم دردم زیاد شد و تو کل ماه درد داشتم . تو سونو هم و ...

شما رودتونم آندومتریوز داشت؟؟ من چون رفته توی رودم خیلی میترسم چون دکتر گفته اون بخش روده که درگیر اندومتریوزه رو باید در بیارم 

خیلی عمل ترسناکیه

بالاخره. اگه بدونی تو چه هول و استرسی بودم. از شانسم آخرین مریض بودم، برقارو خاموش کردم درم من قفل ک ...

آخ جون بلاخره سونو شدی مبارکت باشه عزیزم الهی قلب خوشگلش 120سال برات بتپه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من چندبار پیش اومده بیدار شدم دیدم طاق باز خوابیدم😐 از اونجایی که نمیدونم چند ساعت یا چند دقیقه تو ...

عزیزم نترس، همیشه این جور مواقع بگو اگر قرار بود به همین کشکی باشه سیستم خلقت تا الان همه منقرض شده بودن 

نهایت هم اگر چند ساعت تو اون وضعیت باشی برای بچه که مشکلی پیش نمیاد، خودت نباید یهو بلند شی راه بری چون سرت گیج ممکنه بره، پس اگر بیدار شدی و نمیدونستی چه مدت طاق باز بودی و میخواستی بری دستشویی مثلا یهو بلند نشو، یه کم به پهلو چپ برو بعد بلند شو

بله حتما با دکتر حرف میزنم فکرکنم اگه مجبور بشم برای سونوهای پانکچر تهران ویزیت بشم، باید اون مدت ه ...

ممنون عزیزم انشاالله...انشاالله شما هم پانکچرت عالی پیش بره و کلی تخمک و جنین تپل داشته باشی...

سلام زینبی موقع خواب که خواستیم از یه پهلو برم یه پهلو دیگه باید بشینم یا همونطور خوابیده آروم جابجا ...

سلام عزیزم، همون جوری پهلو به پهلو شو، اصلا لازم نیست بلند بشی😉😉😉

بریج بودن یا نبودن بچه به اینا ربطی نداره، خدا خلقت رو جوری قرار داده که بچه خود بخود مدلی در رحم جهت گیری میکنه که بیشترین خون رسانی رو داشته باشه

برای کلیه دخترت هم نگران نباش، بعد از تولد با ادرار های اول درست میشه به احتمال خیلی زیاد

واقعا؟فقط یکبار؟میشه بگین سیستمشون به چه شکله

بله.یه بار که من رفتم برا شروع سیکل.دکترم سونو کرد تا ازلحاظ اندومتریوز اینا خیالش راحت باشه.بعد که همه چی اوکی بود.داروهارو نوشت گفت بخر تو خونه نگه دار پریود شدنی از روز اول شروع کن روز۹_۱۱ سیکلت بعدی که داروهارو میزنی بیا سونو.بعد سونو هم دوسه روز بعدش پانکجر کرد. 

اینجا حضوری دو گروه میکنن بچه ها رو هر گروه دو و نیم ساعت انلاین فقط تکلیف براشون بفرستیم اکثر جاها ...

ماتهرانیم قراره فردا خبر بدن بهمون ...استرس گرفتم ...تا اونجایی که از همکلاسیای پسرم خبردارم هیشکی راضی تیس بچش حضوری بره مدرسه ...اگه نرن هم کلی عقب افتادن