2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045868 بازدید | 684487 پست
امروز رفتم پیش دکتر تعجب کرد میگه استراحت میکردی و فقط بخور و بخواب شنبه قرار برم مدرسه میگه نری بهت ...

😇😇😇😇 پس معلومه اطلاعات‌ش در زمینه ivf مال عهد عتیقه🤭🤭🤭🤭

نه والا گلی کسی رو سراغ ندارم، از دکترهای مرکزتون هر کدوم مطب داره پیگیری کن ببین آنلاین میبینه یا نه 

سمت اپلیکیشن ها هم فعلا نرو

فقط همین به ذهنم رسید ویزیت آنلاین

واسه مدرسه هم اگر کرونا نبود نگران نبودم ولی الان نگران سلامتی شما هستم که بعد از کلی سختی باردار شدی، خدای نکرده مشکلی پیش نیاد از جهت کرونا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم ک کامل برام توضیح دادی پس با این وجود همیشه این اجازه رو نمیدن شرایط شما استثنا بوده&nbs ...

اون موقع اصلااااا گونال پیدا نمیشد الان باز بگردی یه جاهای دارن...من کل تهران و زنگیدم به داروخانه هاش اصلا گونال و پیورگان نداشتن

رویانم بیچاره ها گفتن اگه میتونی از جای دیگه تهیه کنی برات مینویسیم که من گفتم نه نمیتونم پیدا کنم هر چی میگردم ،،مجبور شدن برام همون سینال و بنویسن...

هاش ام جی، معمولا جواب دهی خوبی داره وخیلی از سینال بهتره اگه یک بار بهت جواب داده پس بدون بازم میده نگران نباش...

با دکتر مشایخی صحبت کن شانستو امتحان کن یا میگه آره یا میگه نه چیزی و از دست نمیدی به هرحال گفتنش بهتر از نگفته اگه بتونی شهر خودت بری سونو واقعا خوبه چون رفت و آمد پدر آدمو در میاره...فکر کن یه وقتایی یه روز در میون به من میگفتن بیا سونو من از تهران میومدم خونم دوباره پس فرداش میرفتم تهران...خیلیییی سخت بود

مرسی عزیزم،آره داروهام رو که حتما میخورم ،دیگه توکل به خدا ،فقط خدا کنه اینبار تخمدانهام خوب جواب بد ...

واسه شما هیستروسونو یا هیستروکپی، عکس رنگی ننوشتن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اون موقع اصلااااا گونال پیدا نمیشد الان باز بگردی یه جاهای دارن...من کل تهران و زنگیدم به داروخانه ه ...

بله حتما با دکتر حرف میزنم

فکرکنم اگه مجبور بشم برای سونوهای پانکچر تهران ویزیت بشم، باید اون مدت همونجا سوییتی چیزی بگیریم بمونیم.چون واقعا رفت و آمد سخته

امید ب خدا

امیدوارم نتیجه بگیریم

انشالله شما هم زودتر انتقال بدی و بارداربشی😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم من جدیدا به طب سنتی اعتقادم کمرنگ شده و به سبک زندگی سالم اعتقاد دارم و اینکه هر چی پزشکت بگه ...

واقعیتش انتقال قبلیم از هر لحاظ اکی بودم جوری که هر دو تا دکتری که سونو کردن  شرایط رحمم رو گفتن عالیه چون واقعا من مشکل خاصی ندارم جزء سنم که ۳۶ هست ولی بعد اینکه بی بی کامل مثبت شد لک بینی بعدشم که جنین دفع شدو منفی شدم برای همین اینبار میخوام اینطوری هم امتحان کنم با اینکه احتمالا چند ماه انتقالم عقب بیفته چون واقعا همسرم اتمام حجت کرده اولین و آخرین بار هست که میاد مراکز ناباروری 

برام دعا کن دوستم 

خدایا شکرت
عزیزم عرض کردم خدمتت سونوی مخصوص بتنهایی هم نه .سونوی مخصوص,آزمایش و گاهی ام ار ای اما تشخیص قطعیش ل ...

بله عزیزم متوجه حرف شما که شدم 

من منظورم این بود یکی از تشخیصهاش که سونو باشه همون سونو واژینال هست یا سونوی مخصوص تشخیص اندومتریوز 

چون یکی از دوستان گفت قبل ازسونو شربت خوردم وشیاف گذاشتم 

دیگه از حدود هفته 20، البته اگر یهو اون موقع از خواب بیدار شدی دیدی طاق باز هستی نکنه یهو استرس بگیر ...

من چندبار پیش اومده بیدار شدم دیدم طاق باز خوابیدم😐 از اونجایی که نمیدونم چند ساعت یا چند دقیقه تو اون وضعیت بودم استرس میگیرم🤦‍♀️ 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
واسه شما هیستروسونو یا هیستروکپی، عکس رنگی ننوشتن؟

ن من از دوسال پیش عکس رنگی داشتم،گفتن همین خوبه یه تیکه از عکس رو گذاشتن داخل پرونده،مگه به شما گفتن باید هیستروسکوپی بشید ؟قبلا عکس رنگی نگرفتید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها شما بعد از انتقال آمپول پروژسترون زدید؟ من از امروز زدم و اون پام از بالا تا پایین درد داره.چ ...

گلم حتما حتما کیسه آب گرم بذار جاش. هر چقدر که میتونی در طول روز هی بذار. من سه ماه آمپول پروژسترون داشتم فقط همین کیسه آب گرم کمکم میکرد. فقط مراقب باش همون ناحیه رو گرم کنی چون گرمای زیاد اطراف شکم و کمر بعد از انتقال زیاد خوب نیست

من چندبار پیش اومده بیدار شدم دیدم طاق باز خوابیدم😐 از اونجایی که نمیدونم چند ساعت یا چند دقیقه تو ...

ببخشید شما میخواید موقع خواب از این پهلو به اون پهلو بشید میشینید یا همونطور خوابیده آروم پهلو عوض میکنید؟؟؟

دیگه از حدود هفته 20، البته اگر یهو اون موقع از خواب بیدار شدی دیدی طاق باز هستی نکنه یهو استرس بگیر ...

سلام زینبی موقع خواب که خواستیم از یه پهلو برم یه پهلو دیگه باید بشینم یا همونطور خوابیده آروم جابجا بشم خوبه؟؟؟  من شبا تا صبح خواب ندارم از بس میچرخم اغراق نکرده باشم شبی سی تا چهل بار پهلو عوض میکنم الان هم تو سونو متوجه شدم بچم بریجه یکم نگران این جابجایی موقع خواب هستم 

راستی زینبی متاسفانه تپ این سونو هم معلوم شد هنوز پیلکتازی هر دوتا کلیه بچم برقراره