2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046028 بازدید | 684497 پست
بچه ها شما بعد از انتقال آمپول پروژسترون زدید؟ من از امروز زدم و اون پام از بالا تا پایین درد داره.چ ...

من ۴۰ روزه دارم میزنم جاش مثل سنگ شده همیشه ی کیسه اب گرم میزارم زیر با سن م موقع خواب یا وقتی نشستم یکم بهتر میشه. روزای اولم حسابی درد میگرفت من گاهی اوقات حس میکنم دردش میزنه به پهلوم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۴۰ روزه دارم میزنم جاش مثل سنگ شده همیشه ی کیسه اب گرم میزارم زیر با سن م موقع خواب یا وقتی نشستم ...

به دکترت بگو شاید بهت شیاف داد خیلی بهتره 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام خانم ها، من سه بار انتقال منفی داشتم، خووم تنبلی تخمدان دارم و پی سی او هستم، شوهرمم تحرک ضعیف و مورفولوژی صفر، به نظرتون چطور میتونم مورفولوژی صفر رو حداقل بیارم روی ۱ یا دو؟ خواهش میکنم هرکی اطلاعاتی داره منو در جریان بزاره

سلام عزیزم من بعد از اینکه فهمیدم همه فولیکولام پوچه با مشایخی ویزیت شدم اون بهم گفت تقصیر ما نیست د ...

مرسی عزیزم ک کامل برام توضیح دادی

پس با این وجود همیشه این اجازه رو نمیدن شرایط شما استثنا بوده 

نمیدونستم ک فقط داروهای داروخونه رویان رو تجویز میکنن!!! چون گونال ندارن، گونال نمینویسن چ عجیب

حالا اینبار ب دکتر مشایخی میگم ای کاش راضی بشه اصفهان سونو بشم

یعنی واقعا بین گونال و سینال اینقدر تفاوت هست؟ من دفعه قبل دکتر اصفهانم یه سینال برام نوشت و چندتا هاش ام جی. ک وسطای سیکل گفت سینال رو قطع کن نیاز نداری.فقط چندتا هاش ام جی زدم نتیجه گرفتم. حالابا این شرایط دیگه نیاز هست اصرار ب گونال کنم؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم 😍😍😍😍مبارکت باشه گلی ان شاالله که به سلامتی بغلش کنی  آره دیگه عالی رشد کرده خی ...

مرسی عزیزم من شریعتی بودم فک نکنم مجازی ویزیت داشته باشن اینجام کلا دو تا دکتر دارن که ناباروری کار نکردن 

آره گلی خوب کردی زندگی عادیت رو ادامه دادی چون واقعا ربطی نداره و تازه کم تحرکی و بی تحرکی به خاطر ...

امروز رفتم پیش دکتر تعجب کرد میگه استراحت میکردی و فقط بخور و بخواب شنبه قرار برم مدرسه میگه نری بهتره همچین دکتر محتاطی واقعا به درد میخوره؟ دکتری که مجازی ویزیت کنه کسی رو می شناسین؟

سلام عزیزم خواستم بپرسم از چند هفته نباید طاق باز خ ابید؟ 

دیگه از حدود هفته 20، البته اگر یهو اون موقع از خواب بیدار شدی دیدی طاق باز هستی نکنه یهو استرس بگیری، در اون حد اشکال نداره

کلا حدود 20 دقیقه باشه مهم نیست 

@زینبی_بابا     ببخشید عزیزم یه سوال دارم من که ماه پیش انتقالم منفی شد الان دارم میرم ط ...

عزیزم من جدیدا به طب سنتی اعتقادم کمرنگ شده و به سبک زندگی سالم اعتقاد دارم و اینکه هر چی پزشکت بگه

اگر از لحاظ پزشکی هر وقت متخصص زنان اوکی داد میتونی بری

مبارکت باشه مامانی😍😍😍 چه مواردی رو رعایت کردی به من هم بگو..پنج شنبه انتقال دارم..

مرسی عزیزم ان شاالله مثبت میشین

تقریبا هیچی رعایت نکردم فقط کار سنگین نکردم و جارو نکشیدم دیروزم اثاث کشی داشتم

یعنی با سونو مخصوص تشخیص میدن؟

عزیزم عرض کردم خدمتت سونوی مخصوص بتنهایی هم نه .سونوی مخصوص,آزمایش و گاهی ام ار ای اما تشخیص قطعیش لاپاراسکوپی هست

اگه البرزی گفته نداری یعنی نداری دیگه !!!!

مرسی عزیزم من شریعتی بودم فک نکنم مجازی ویزیت داشته باشن اینجام کلا دو تا دکتر دارن که ناباروری کار ...

پس بگرد بین دکترهای خوب تهران ببین کدوم ویزیت آنلاین دارن و برای کارهای بعد از هفته 12 هم یکی از همون دکترهای شهر خودتون که بهتر هست برو، اصلش تا سه ماهگیه